Állítják, nem volt szerencsés Meghan Markle autóválasztása

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
esküvő Meghan Markle jármű autó Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Meghan Markle-t azza az autóval vitték az esküvőjére, amelyet 1972-ben a trónról lemondott VIII. Eduárd brit király temetésén is használtak.

Sokan úgy vélik, nem volt szerencsés azt az autót választani Meghan Markle számára az esküvője napján, amellyel elvitték őt a templomba. Kiderült ugyanis, hogy a járművet 1972-ben Wallis Simpson, Windsor hercegnéje használta akkor, amikor férjét, VIII. Eduárd királyt temették - írja a The Sun.

A párhuzam különösen érdekes: Wallis Simpson ugyanis egy többszörösen elvált amerikai asszony, aki elcsavarta a brit uralkodó fejét. VIII. Eduárd arra is hajlandó volt, hogy 1936-ban önszántából lemondjon a trónról, hogy feleségül vehesse szerelmét. A nőt azóta is úgy emlegetik, mint a monarchia romba döntésének jelképét.

Szerintem tiszteletlenség volt ez a gesztus Meghannal szemben... Főleg, hogy egy elvált amerikai nőről van szó" – írta valaki a Twitteren.

Ez az a bizonyos autó Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.