Elátkozott címet kaphatott a királynőtől Harry herceg és Meghan Markle

Forrás: CrowdSpark/(c) copyright crowdspark.com/Fiona Mccarthy -
titulus cím Meghan Markle Sussex hercege Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő Sussex hercege és hercegnője címet adományozta Harry hercegnek és Meghan Markle-nek. Ők a másodikok a sorban, akik viselhetik ezt a címet, nem árt azonban, ha tudják, Sussex korábbi hercegének nem volt szerencsés élete.

A DailyMail azt írja, III. György király hatodik fia, Augustus Frederick sussexi herceg 19 évesen lobbant lángra a nála 5 évvel idősebb Lady Augusta iránt, aki akkor már gyermeket várt unokatestvérétől. Ez azonban nem akadályozta meg őket abban, hogy szerelmük beteljesüljön, és a legnagyobb titokban össze is házasodtak.

Ezt a frigyet azonban érvényteleníttette György király, és hiába fordult hozzá a pár, hogy kikérje az engedélyét, az uralkodó megtagadta azt és fiát Olaszországba küldte. Ott később beleszeretett egy operaénekesnőbe, akivel Nápolyban éltek tovább.

Lady Augustát Portugáliába száműzték, a sussexi címet pedig egészen idáig nem viselte más Augustus Fredericken kívül.

Csak remélni lehet, hogy Harrynek és Meghannek szerencsésebb élete lesz, mint elődeiknek Forrás: CrowdSpark/(c) copyright crowdspark.com/Fiona Mccarthy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.