Előállt egy titokzatos tanú: tudja, miért nem lesz meg soha VV Fanni holtteste

gyilkosság holttest VV Fanni vaddisznó tanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb információkat szerzett a Blikk VV Fanni ügyében. Egy titokzatos tanú tudja, miért nem kerülht elő soha a lány holtteste.

Novozánszki Fanni ügyvédjét egy nő hívta fel, aki fél ugyan attól, hogy valaki majd bosszút áll rajta, mégis elárulta azt, amit tud. Szerinte a 24 éves lány feltételezett gyilkosa egy Veszprám közeli erőbe vitte az élettelen testet, hogy a vaddisznók teljesen eltüntessék.

Titokzatos tanú jelentkezett: elmondta, hol tüntette el VV Fanni holttestét a gyilkosa Forrás: Origo


"Többször felhívnak különböző teóriákkal Fanni hollétéről, így például nemrég egy hölgy hívott. Elmondásából kiderült, hogy jól ismeri Fanni gyilkossági ügyét, sőt, arról is van elképzelése, hogy mi történt a holttesttel. Azt állítja, tudomása van arról, hogy azon a végzetes novemberi napon a lehetséges gyilkos felhívott valakit telefonon, és segítséget kért, hogy miként tüntesse el a lány holttestét. Tanácsadója azt javasolta, hogy vigye ki az erdőbe, még azt is megjelölte, hogy melyik vadászles közelébe tegye le az élettelen testet. Valószínűleg tapasztalt erdőjáró vagy vadász lehet, mert még arra is volt gondja, hogy kukoricát vetessen az elkövetővel, és azt helyezze el Fanni közelében. Erre azért volt szükség, hogy a télen már amúgy is kiéhezett vaddisznók könnyebben szagot fogjanak"
- mesélte a lapnak dr. Lichy József, a család ügyvédje, aki a telefonhívásról mindenképpen beszámol az ügy főnyomozójának is, hiszen a rendőrök is a Veszprém megyei erdőkben keresték először Fannit.

Áll a bál Meghan hercegné ruhája körül: évekkel ezelőtt megtervezte már egy tervezőhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-all-a-bal-meghan-hercegne-ruhaja-korul-evekkel-ezelott-megtervezte-mar-egy-tervezo.htmlMeghan Markle néhány nappal ezelőtt mondott igent Harry hercegnek egy 70 millió forintot érő Givenchy ruhában. Az egyszerű szabású ruha megosztotta a rajongókat, ám most az is kiderült, hogy mi volt a kiváltó ok: ez a ruha már létezett korábban is egy másik tervező ötleteként, sokkal olcsóbban.TV + Sztárok--Kim Kardashian megmutatta kamaszkori önmagáthttp://www.life.hu/sztarok/20180528-kim-kardashian-megmutatta-kamaszkori-onmagat.htmlKim Kardashian mostanában inkább meztelen fotóival villog a közösségi oldalán, most azonban azt mutatta meg, hogyan festett 17 éves korában, természetesen ruhában. TV + Sztárok--Polgár Tünde 16 éves fia, Dani saját pénzéből vásárolhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-polgar-tunde-16-eves-fia-sajat-penzebol-vasarol.htmlPolgár Tünde igyekezett úgy nevelni a gyermekét, hogy az tudja a pénz értékét, a 16 éves Dani így saját zsebből vásárol: vlogot indított, melyhez a szükséges eszközöket is maga vásárolta. TV + Sztárok--Blake Lively vajúdás közben vitte be a férjét, Ryan Reynoldsot a kórházbahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-blake-lively-vajudas-kozben-vitte-be-a-ferjet-ryan-reynoldsot-a-korhazba.htmlÚgy tűnik, Blake Lively még a férjének, Ryan Reynoldsnak sem árulta el, hogyan végződik új filmje. A színész most vicces bejegyzésben kérlelte feleségét a Twitteren, hogy ossza meg vele a nagy titkot. TV + Sztárok--Meztelenül sminkel egyik fotóján Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/sztarok/20180528-meztelenul-sminkel-alessandra-ambrosio-egyik-fotojan.htmlÚgy döntött Alessandra Ambrosio, hogy nem kell ahhoz ruhát viselnie, hogy kirúzsozza ajkait. A fotó meglehetősen szexire sikerült. TV + Sztárok--Zséda 43 évesen is olyan szép, mint egy tinédzser lányhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-zseda-43-evesen-is-olyan-szep-mint-egy-tinedzser-lany.htmlRengeteg rajongója van Zsédenyi Adriennek, kevesen gondolnák azonban, hogy az énekesnő már a negyvenes éveiben jár. Csodásan fest legújabb fotóján is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.