Hosszú Katinka és Shane nehéz időszak előtt állnak: vagyonuk felosztása nem lesz egyszerű

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
pénz edző vagyon Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katinka és Shane szakításával nemcsak két ember búcsúzik egymástól, egy egész birodalmat kell velük együtt kettéosztani, nem beszélve a hatalmas közös vagyonról, melyet az elmúlt években felhalmoztak.

Hosszú Katinka és Shane Tusup nehéz osztozkodásra számíthat, ha olyan ellenségesen zajlik majd a vagyonuk kettéosztása, mint a szakítás. Szétválásukkal Shane ráadásul nemcsak egy feleséget veszített, hanem tulajdonképpen a munkáját és a fizetését is.

Hosszú Katinka és Shane nehéz időszak előtt állnak Fotó: Szabó Gábor - Origo

Katinka felkészítésével a Kiemelt Edzői Program honoráriumát kapta, körülbelül havonta 1 milliót, de ettől minden bizonnyal el fog esni, hiszen nincs válogatott versenyzője - írja a Blikk. A kritériumnak egyedül megfelelő Földházi Dávid egy posztja szerint – melyet azóta törölt – váltásra készül. „Hosszú távon működő csapatot keresek magamnak Budapest és környékén, aminek élettartama túlnyúlik a következő olimpián" – írta Dávid, és a Magyar Úszószövetségnek sem juttatta el felkészítője nevét határidőig.

Shane Tusup mindeközben szintén Amerikában tartózkodik, de nem Katinka miatt. A Bors állítása szerint édesanyjáéknál van, vagy azért, hogy kipihenje a fáradalmakat, vagy a vagyon körüli ügyek elrendezéséért. A lap állítása szerint ugyanis Katinka és Shane pénzét az edző édesapja kezelte. Dr. Vidákovics Béla Zsolt válóperes ügyvéd elmondta,

az is elképzelhető, hogy Shane zároltatja a megtakarítási számlát, de ezt Katinka is megteheti.

Bármelyik fél megteheti, ám a vagyonnal el kell számolni, vagyis ha a másik költ az összegből, azt vissza kell fizetnie. A férj azt tudja ezzel elérni, hogy felesége jóval később jut a vagyonához" – mondta az ügyvéd. Előfordulhat, hogy abban állapodnak meg, Shane-é lesz a készpénz, az ingóságok pedig (ingatlan, cégbirodalom) Katinkáé. Hozzátette, ha nem tudnak megállapodni, rendkívül nehéz lehet az osztozkodás.

Polgár Tünde 16 éves fia, Dani saját pénzéből vásárolhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-polgar-tunde-16-eves-fia-sajat-penzebol-vasarol.htmlPolgár Tünde igyekezett úgy nevelni a gyermekét, hogy az tudja a pénz értékét, a 16 éves Dani így saját zsebből vásárol: vlogot indított, melyhez a szükséges eszközöket is maga vásárolta. TV + Sztárok--Előállt egy titokzatos tanú: tudja, miért nem lesz meg soha VV Fanni holttestehttp://www.life.hu/sztarok/20180529-eloallt-egy-titokzatos-tanu-tudja-miert-nem-lesz-meg-soha-vv-fanni-holtteste.htmlÚjabb információkat szerzett a Blikk VV Fanni ügyében. Egy titokzatos tanú tudja, miért nem kerülht elő soha a lány holtteste.TV + SztárokOrigoKim Kardashian megmutatta kamaszkori önmagáthttp://www.life.hu/sztarok/20180528-kim-kardashian-megmutatta-kamaszkori-onmagat.htmlKim Kardashian mostanában inkább meztelen fotóival villog a közösségi oldalán, most azonban azt mutatta meg, hogyan festett 17 éves korában, természetesen ruhában. TV + Sztárok--Blake Lively vajúdás közben vitte be a férjét, Ryan Reynoldsot a kórházbahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-blake-lively-vajudas-kozben-vitte-be-a-ferjet-ryan-reynoldsot-a-korhazba.htmlÚgy tűnik, Blake Lively még a férjének, Ryan Reynoldsnak sem árulta el, hogyan végződik új filmje. A színész most vicces bejegyzésben kérlelte feleségét a Twitteren, hogy ossza meg vele a nagy titkot. TV + Sztárok--Meztelenül sminkel egyik fotóján Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/sztarok/20180528-meztelenul-sminkel-alessandra-ambrosio-egyik-fotojan.htmlÚgy döntött Alessandra Ambrosio, hogy nem kell ahhoz ruhát viselnie, hogy kirúzsozza ajkait. A fotó meglehetősen szexire sikerült. TV + Sztárok--Fürdőköpenyben állt oltár elé Tommy Lee: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-furdokopenyben-allt-oltar-ele-tommy-lee-foto.htmlTommy Lee fürdőköpenyben mondta ki a boldogító igent kedvesének, Brittany Furlannek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.