Megházasodott a Harry Potter sztárja, Matthew Lewis

esküvő házasság Harry Potter Matthew Lewis Portofino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkelt a Harry Potter filmek sztárja, Matthew Lewis: a színész Olaszországban házasodott össze kedvesével.

Csodálatos környezetben, az olaszországi Portofinóban mondta ki egymásnak a boldogító igent a Harry Potter filmek sztárja, Matthew Lewis és szerelme, Angela Jones. A színész a közösségi oldalán egy gyönyörű képpel tudatta házasságkötésének hírét a rajongóival: kedvesével egy parkban sétálnak esküvői ruhában – immár férj és feleségként.

A HELLO! magazin azt írja, a pár még 2016 júliusában ismerkedett meg egymással, villámgyorsan egymásba szerettek és el is jegyezték egymást decemberben.

Matthew Lewis (@mattdavelewis) által megosztott bejegyzés,

Elátkozott címet kaphatott a királynőtől Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180529-elatkozott-cimet-kaphatott-a-kiralynotol-harry-herceg-es-meghan-markle-sussex.htmlII. Erzsébet királynő Sussex hercege és hercegnője címet adományozta Harry hercegnek és Meghan Markle-nek. Ők a másodikok a sorban, akik viselhetik ezt a címet, nem árt azonban, ha tudják, Sussex korábbi hercegének nem volt szerencsés élete. TV + Sztárok--Vasvári Vivien kitiltja a gyerekeket a milliókba kerülő esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180529-vasvari-vivien-kitiltja-a-gyerekeket-a-milliokba-kerulo-eskuvojerol.htmlLáthattuk már Vasvári Vivient menyasszonyi ruhákat próbálni a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, de már azt is tudni lehet, hogy kisfia Miamiban született. Most pedig azt is elárulta, mennyibe kerül az esküvője, ahonnan a gyerekeket kitiltja. TV + SztárokOrigoBud Spencer unokája, Carlo Pedersoli Jr. ketrecharcos letthttp://www.life.hu/sztarok/20180529-bud-spencer-unokaja-carlo-pedersoli-jr-ketrecharcos-lett.htmlAzok, akik követik Bud Spencer hivatalos Instagram-oldalát, láthatták, hogy a pofonosztó színész unkája, Carlo Pedersoli Jr. meglepő hivatást választott magának. Ketrecharcos lett és azonnal győzelemmel mutatkozott be. TV + Sztárok--Meztelenül pózol DiCaprio barátnője, Camila Morronehttp://www.life.hu/sztarok/20180529-meztelenul-pozol-dicaprio-baratnoje-camila-morrone.htmlInstagram-oldalán vetkőzött le Leonardo DiCaprio 20 éves modell barátnője, Camila Morrone. TV + SztárokOrigoFürdőköpenyben állt oltár elé Tommy Lee: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-furdokopenyben-allt-oltar-ele-tommy-lee-foto.htmlTommy Lee fürdőköpenyben mondta ki a boldogító igent kedvesének, Brittany Furlannek. TV + Sztárok--Bugyiban fotózták Palvin Barbarát: szexi fótókhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-bugyiban-fotoztak-palvin-barbarat-szexi-fotok.htmlHatalmas rajongótárnak örvend a magyar modell, Palvin Barbara, aki most azt is megmutatta a közösségi oldala követőinek, milyen szexi, amikor szinte csak egy aprócska bugyi takarja testét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.