Férfisztárok, akik egykor híresek voltak, de mára eltűntek: Val Kilmertől Chevy Chase-ig

férfi Chevy Chase sztárok Bill Cosby Val Kilmer Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, ha valakinek sikerül befutnia Hollywoodban, a pozícióját meg is kell tartania, ám ez nem mindenkinek sikerült. Az alábbi férfisztárok egykor hatalmas népszerűségnek örvendtek, a csúcson voltak, de hatalmasat estek. Sem Val Kilmer, sem Chevy Chase nem tudta megőrizni hírnevét, ma már a süllyesztőbe kerültek.

Chevy Chase

Chevy Chase Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Volt idő, amikor a szórakoztató filmeket el sem tudták képzelni Chevy Chase nélkül, mára azonban teljesen eltűnt a komikus, és ez nem véletlen. Lehet, hogy filmjein sokan nevettek, de vele együtt dolgozni nem volt egy leányálom. Mindenkit megsértett, akihez volt valami köze, nem csoda, ha egy idő után nem volt olyan projekt, amibe szívesen hívták volna. Saját magának köszönheti, hogy szép lassan eltűnt a süllyesztőben.

Bill Cosby

Bill Cosby Forrás: AFP/2016 Getty Images/William Thomas Cain

A színész köztiszteletben álló, szeretett figura volt évekig, amíg ki nem derült, hogy milyen rettenetes bűncselekményeket követett el. Több mint 50 nő vádolja őt szexuális zaklatással, tagadása ellenére a legtöbb ember és intézmény elfordult tőle. Nemrég az életműdíját is visszavonták, hiszen egy ilyen férfi nem állhat senki előtt példaként. Ráadásul még le sem zárult az ellene indított eljárás, az is lehet, hogy 10 évre börtönbe kerül.

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A Transformers sztárjának alaposan fejébe szállt a dicsőség, miután világszerte népszerű lett ezeknek a filmeknek köszönhetően, nem tudta kezelni a sikert. Hamar kicsúszott a lába alól a talaj: többször is letartóztatták a színészt az elmúlt években, méghozzá nem ok nélkül! Részegen randalírozott, és garázdaság miatt kellett bíróság elé állni. Ma már ezekre az akcióira sokkal jobban emlékszik mindenki, mint a filmbéli alakításaira, és csak magának köszönheti.


Val Kilmer

Val Kilmer Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Evga

Hatalmas sztár volt Val Kilmer, de nem feltétlenül azért, mert kivételesen tehetséges volt, mint színész. Ő azonban meggyőződéssel hitt abban, hogy nála rátermettebb színész még nem született, és kétségbeesetten próbálta ezt saját magának és másoknak is bebizonyítani. A környezetében lévők elmondása szerint hihetetlenül nehéz volt mit kezdeni vele, bárkivel dolgozott, mindenkivel volt valamilyen összetűzése.

Korda Györgynek és Balázs Klárinak nehéz nyara lesz, rengeteg a fellépésükhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-korda-gyorgynek-es-balazs-klarinak-nehez-nyara-lesz-rengeteg-a-fellepesuk.htmlNem pihenhet a nyáron Korda György és Balázs Klári, végig koncerteznek majd. Azt mondják, a közönség szeretete ad erőt nekik, van, hogy napi három fellépésük is van. TV + Sztárok--Kate Hudson edzés közben fotózta le terhes pocakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180530-kate-hudson-edzes-kozben-fotozta-le-terhes-pocakjat.htmlHarmadik gyermekét várja Kate Hudson színésznő, aki követőinek megmutatta, mekkora már a pocakja. TV + Sztárok--Tóth Andi nagyon szexi legújabb bikinis fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-toth-andi-nagyon-szexi-legujabb-bikinis-fotojan.htmlAz már nem titok, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám egy párt alkotnak, most pedig úgy tűnik, hogy wellneszezni indultak a szerelmesek. Tóth Andi nagyon szexi fotót posztolt. TV + SztárokOrigoPresser Gábor csalódásairól vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180530-presser-gabor-csalodasairol-vallott.htmlPresser Gábor visszatekintett az elmúlt éveire, a jó élmények mellett a csalódásokra is: sok fájdalmat élt át. TV + Sztárok--Kiderült, mi történik Meghan Markle és Harry herceg esküvői ajándékaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-kiderult-mi-tortenik-meghan-markle-es-harry-herceg-eskuvoi-ajandekaival.htmlHiába küldtek ajándékokat a világ minden tájáról Meghan Markle-nek és Harry hercegnek, a pár nem fogja azokat megtartani.TV + Sztárok--9 év után elválik feleségétől Boris Beckerhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-9-ev-utan-elvalik-felesegetol-boris-becker-lilly.htmlÚjabb sztárházasság ment tönkre: 9 év után elválik feleségétől, Lilly-től Boris Becker. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.