Korda Györgynek és Balázs Klárinak nehéz nyara lesz, rengeteg a fellépésük

Korda György Balázs Klári koncert Nyár munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem pihenhet a nyáron Korda György és Balázs Klári, végig koncerteznek majd. Azt mondják, a közönség szeretete ad erőt nekik, van, hogy napi három fellépésük is van. 

"Péntektől vasárnapig napi kettő, de megesik, hogy három fellépésünk is van. Nem szeretnék beképzeltnek tűnni, de még mindig hatalmas sikerünk van, szeret bennünket a közönség. Amikor megkérdezik, hogy bírjuk még most is ezt a pörgést, mindig elmondom, hogy az a szeretet, amit a közönség ad, végtelen energiával tölt el minket" - mesélte a Ripostnak Balázs Klári, aki férjével, Korda Györggyel egész nyáron koncertezik majd. Hétköznap sem pihen az énekesnő, hiszen akkor a Villa Korda teendőit és a ház körüli munkákat intézi.

Korda Györgyöt és Balázs Klárit még mindig imádja a közönség Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Balázs Klári azt is elárulta, hogy a koncertek alkalmával mindenféle sztárallűrtől mentesek, az autóba mindig szendvicset és friss gyümölcsöt készít be Korda Györgynek. "A bulihelyen soha nem kérünk különleges dolgot, csak egy öltözőt, buborékmentes ásványvizet és kávét. Hogy is kérnénk? Mi a saját pénzünkön eszünk-iszunk" - mondta az énekesnő.

Korda György egyébként idén 60, Balázs Klári pedig 40 éve van a pályán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.