Szabó Ádám kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Szabó Ádám viszonyáról már pletykáltak egy ideje az emberek, mire ők is felvállalták a kapcsolatukat. Egy ideje már nem titkolóznak, és végre először nyilatkoztak is a kapcsolatukról. 

Szabó Ádám és Tóth Andi már A Nagy Duett alatt is egy párt alkottak, de akkor még nem érezték késznek magukat és a kapcsolatukat arra, hogy felvállalják szerelmüket. Azóta azonban ez is megtörtént, most pedig nyilatkoztak is a szerelmükről.

Tóth Andi és Szabó Ádám Forrás: Instagram/Szabó Ádám

És sikerült!

Borsnak

"Másnap már írt is nekem ez a fiatalember. Vicces, mert tényleg szöges ellentéte az ideálomnak, melyekről korábban meséltem az interjúimban. Azt mondtam például: ha lesz párom, jóval idősebb lesz, és biztos nem zenész" - mondta Andi hozzátéve, hogy Ádám szerény és csupaszív ember. "Mindig is szimpatizáltunk egymással, tudtam, hogy ő olyan ember, aki ha elkezd udvarolni nekem, „nagy bajban leszek" - árulta el az énekesnő, aki azt is elmondta, hol tartanak most a kapcsolatukban.

Még nem költöztünk össze, de sokat vagyunk együtt, mindennap találkozunk,

Kiderült, mi történik Meghan Markle és Harry herceg esküvői ajándékaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-kiderult-mi-tortenik-meghan-markle-es-harry-herceg-eskuvoi-ajandekaival.htmlHiába küldtek ajándékokat a világ minden tájáról Meghan Markle-nek és Harry hercegnek, a pár nem fogja azokat megtartani.TV + Sztárok--9 év után elválik feleségétől Boris Beckerhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-9-ev-utan-elvalik-felesegetol-boris-becker-lilly.htmlÚjabb sztárházasság ment tönkre: 9 év után elválik feleségétől, Lilly-től Boris Becker. TV + Sztárok--Kirsty Bertarelli popénekesnőt senki nem ismeri, pedig gazdagabb, mint a királynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-kirsty-bertarelli-popenekesnot-senki-nem-ismeri-pedig-gazdagabb-mint-a-kiralyno.htmlA legtöbben soha, még csak nem is hallottak erről a brit énekesnőről, pedig lehetetlenül gazdag: lekörözte a királynőt, a Harry Potter íróját, és Adelet is... Vajon mi Kirsty Bertarelli titka? Nem olyan nehéz kitalálni. TV + SztárokOrigoTóth Vera melltartó nélkül fotózta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180530-toth-vera-melltarto-nelkul-fotozta-magat.htmlTóth Vera egyre merészebben öltözködik, a legutóbbi képe azonban minden eddigit felülmúlt: melltartó nélkül mutatta meg magát fehér felsőben. TV + Sztárok--Újra rátalált a szerelem Liz Hurley-rehttp://www.life.hu/sztarok/20180530-ujra-ratalalt-a-szerelem-liz-hurleyre.htmlLiz Hurley egy interjúban elszólta magát, így derült ki, hogy 52 évesen újra rátalált a szerelem. TV + Sztárok--Görög Zita elbúcsúzott műsorátó: szeptembertől nem ő vezetihttp://www.life.hu/sztarok/20180530-gorog-zita-elbucsuzott-musorato-szeptembertol-nem-o-vezeti.htmlGörög Zita hamarosan háromszoros anyuka lesz, ez pedig azt jelenti, hogy lassabb tempóra kell kapcsolnia. A modell így is tett: elbúcsúzott szeretett műsorától. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.