Állítják: több úszólánnyal is viszonya lehetett Shane Tusupnak

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten robbant a bomba: tényleg véget ért Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága. Előbb az úszónő jelentette be, hogy házasságukat nem tudják rendbe hozni, majd Tusup tett közzé nyílt levelet, amelyben azt állítja, felesége megcsalta úszótársával, Dudás Dániellel. Néhány nap múlva már arról is lehetett olvasni, hogy Shane egyrészt durván bánt Katinkával, másrészt ő is kikacsintott a kapcsolatból és egy úszóedzővel volt viszonya, amire felesége rájött. 

Most azonban a Story magazinnak mesélő szemtanú más történettel állt elő. "Úgy tudni, a tavalyi koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságon talált egymásra Katinka és Dániel. Shane oda már nem kísérte el a feleségét, tán ezért is szövődhetett románc kettőjük között a dániai éjszakában. Persze, az is lehet, hogy ez csak egyfajta válaszlépés volt a feleségétől, mert előtte már hírbe hozták a férjét több úszólánnyal is" - mesélte és hozzátette, nem csoda, hogy Katinka Dudás Dánielhez menekült.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.