Meghan Markle anyja visszatért Amerikába az esküvő után

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
királyi esküvő Meghan Markle Doria Ragland Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Meghan Markle és Harry herceg esküvője után az amerikai szépség édesanyja, visszatér hazájába. Lesifotósok kapták lencsevégre.

Úgy tűnik, hogy Sussex hercegnéjének édesanyja, Doria Ragland sem nyugodhat, őt is követik majd a lesifotósok. Harry herceg és lánya esküvője után úgy tűnik, hazatért és újra munkába állt.

A paprazzik akkor fotózták le, amikor ebédjével a kezében a munkahelyére sietett.

Doria Ragland munkába igyekszik Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Meghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy lányától kért volna pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-meghan-markle-edesapja-thomas-tagadja-hogy-lanyatol-kert-volna-penzt.htmlMeghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy valaha is pénzt kért volna a lányától. TV + Sztárok--Till Attila szorong a repüléstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-till-attila-szorong-a-repulestol.htmlA Tv2 műsorvezetője, Till Attila nem fél beszélni gyengeségéről. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, mi az, amitől folyamatosan szorong. A híresség őszintén nyilatkozott félelméről: elmondta, hogy a körülményektől is függ, milyen a kedve, és arról is beszélt, hogyan tudja leküzdeni rettegését. TV + SztárokOrigoHajdú Péter szerint Magyarországon nincs szüksége senkinek helikopterrehttp://www.life.hu/sztarok/20180531-hajdu-peter-szerint-magyarorszagon-nincs-szuksege-senkinek-helikopterre.htmlHajdú Péter a Budaörsi Repülőtéren járt, ott sikerült kifaggatnia a Life.hu riporterének az égi járművekről. Kiderült, hogy ő maga vágyik-e egy helikopterre, és arról is mesélt, hogy milyen volt az első repülési élménye: nagyon pontosan emlékszik rá! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKirakta melleit Baukó Éva: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-kirakta-melleit-bauko-eva-foto.htmlBaukó Éva bikiniben mutatta meg idomait, rajongói odáig vannak érte. TV + SztárokOrigoRadisics Milán magyar modellel készített reklámfilmet Lionel Messihttp://www.life.hu/sztarok/20180531-radisics-milan-magyar-modellel-keszitett-reklamfilmet-lionel-messi-barcelona.htmlEgy magyar modell is szerepel Lionel Messi legújabb reklámfilmjében. TV + SztárokOrigoVásáry André az éneklés előtti foglalkozásáról mesélt: ezzel kereste a kenyeréthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-vasary-andre-az-enekles-elott-legiutas-kisero-volt.htmlVásáry André manapság már csak az énekléssel foglalkozik, de volt idő, amikor más munkát is el kellett vállalnia, hogy el tudja tartani magát. Az énekest korábbi foglalkozásairól faggatta a Life.hu riportere, Domszky László, így végre kiderült, hogy annak idején mivel kereste a kenyerét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.