Radisics Milán magyar modellel készített reklámfilmet Lionel Messi

modell Lionel Messi focista reklám Radisics Milán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar modell is szerepel Lionel Messi legújabb reklámfilmjében.

A fotósként is ismert, reklámügynökséget üzemeltető Radisics Milán is szerepel Lionel Messi új reklámfilmjében. Az 50 esztendős modellre egy fejvadászcég figyelt fel rá.

Először csak annyit mondtak, menjek be egy reklámra. Adtak egy sípot a kezembe, bele kellett fújni és csinálni pár mozgást. Később hívtak, hogy kiválasztottak, utazzak Barcelonába a forgatásra. Az utolsó pillanatig titkolták, ki lesz a reklámarc, de összetettem a képet: foci, Barcelona, akkor csak Messi lehet" – nyilatkozta a férfi a Borsnak.

Barcelonában először egy dublőrrel próbáltak, majd amikor már minden profin ment, megérkezett Messi.

Amikor megérkezett, lepacsizott mindenkivel, de megfagyott a levegő. Sajnos, beszélgetni sem lehetett vele. Mindössze 18 perc alatt lement a forgatás, a pár másodperces szünetekben pedig menedzsere táblagépén focihíreket olvasott, többek között Cristiano Ronaldóról. Ebből is látszik, hogy csak a focival foglalkozik, és érdekli, hogy mit gondol kettejük rivalizálásáról a közvélemény."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.