esküvő Meghan Markle videó Harry herceg Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült Meghan Markle hasonmása: egy arizonai nő szinte pont úgy néz ki, mint az újdonsült hercegné.

Korábban már írtunk Katalin hercegné hasonmásárólés nem kellett sokáig várni arra sem, hogy felbukkanjon egy olyan nő, aki szinte a megszólalásig hasonlít Meghan Markle-re. Az arizonai Danielle Harris állítja, egy héten legalább négy alkalommal összekeverik őt az újdonsült hercegnével.

A 33 esztendős Danielle 5 évvel idősebb kedvesével tavaly állt oltár elé, de a királyi esküvőhöz mérten viszonylag kevés vendéget, mindössze 115 főt hívtak meg a ceremóniára. Természetesen az esküvői ruha sem Givenchy volt, annál jóval kevesebbe került. A talpalávalót egy helyi DJ szolgáltatta, a meghívottak pedig egészen hajnalig ropták.

A nő egyébként a DailyMailnek elárulta, természetesen ő is megnézte a tévében a királyi esküvőt.

Nagyon szép volt, elsírtam magam, amikor kimondták a boldogító igent. Bár be kell, hogy valljam, Meghan ruhája nem nyűgözött le, a sajátom jobban tetszett. Ugyanakkor ő csodásan festett ebben is. Harry nagyon szimpatikus számomra, de én már megtaláltam a saját hercegemet és boldog vagyok vele" – árulta el.

Zámbó Krisztián új életet kezd: elköltözik és nevet változtathttp://www.life.hu/sztarok/20180601-zambo-krisztian-uj-eletet-kezd-elkoltozik-es-nevet-valtoztat.htmlZámbó Krisztián életében nagy változások következnek, a celeb pedig izgatottan várja: olyan ez számára, mint egy újjászületés. TV + SztárokOrigoCsaládját támogatja anyagilag Cicciolina: ezért kell még mindig vetkőzniehttp://www.life.hu/sztarok/20180601-csaladjat-tamogatja-anyagilag-cicciolina-ezert-kell-meg-mindig-vetkoznie.htmlCicciolina 66 évesen sem tette még le a lantot, de amellett, hogy élvezi a szereplést szüksége is van a pénzre: családját kell segítenie. TV + Sztárok--Hosszú Katinka boldognak tűnik a szakítás ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180601-hosszu-katinka-boldognak-tunik-a-szakitas-ota.htmlHosszú Katinka nem vonult vissza szakításuk bejelentése óta, azóta is posztol fotókat Instagram-oldalára, és mindegyiken mosolyog. A szakértő szerint nem ritka az érzelmi felszabadultság egy kapcsolat lezárása után. TV + Sztárok--Megyeri Csillának udvarol Dzsudzsák Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20180601-megyeri-csillanak-udvarol-dzsudzsak-balazs.htmlA Ripost fotózta le a napokban Megyeri Csillát és Dzsudzsák Balázst egy szórakozóhelyen. És bár az Ázsia Expressz sztárja tagadja, hogy lenne köztük valami, a közös barátok mást mondanak. A válogatott focista a találkozó óta üzenetekkel bombázza Csillát.TV + Sztárok--Conchita Wurst szőke lett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-conchita-wurst-szoke-lett-foto.htmlSzinte rá sem lehet ismerni Conchita Wurstra: levágatta és szőkére festette a haját. TV + SztárokOrigoTill Attila szorong a repüléstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-till-attila-szorong-a-repulestol.htmlA Tv2 műsorvezetője, Till Attila nem fél beszélni gyengeségéről. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, mi az, amitől folyamatosan szorong. A híresség őszintén nyilatkozott félelméről: elmondta, hogy a körülményektől is függ, milyen a kedve, és arról is beszélt, hogyan tudja leküzdeni rettegését. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.