Sztárok, akik tinédzserként találtak rá az igazira: Bonotól Snoop Doggig

Bono tinédzser Snoop Dogg szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb ember nem hisz abban, hogy tinédzserkori szerelmével fogja összekötni az életét, pedig van olyan, hogy ez sikerül. Íme, néhány példa a sztárvilágból, akik már fiatalon megismerték az igazit, és így, vagy úgy, de végül összejöttek, és együtt is maradtak! Bono például már 36 éve házas.

Thomas Rhett és Lauren Akins

Az énekes-dalszerző Thomas Rhett és felesége, Lauren Akins már gyerekként ismerték egymást, de tinédzserkorukig nem kezdtek randizni. Akkor azonban valamiért nem találták meg a közös hangot, szakítottak és majdnem teljesen más emberekkel házasodtak össze, de szerencsére újra egymásra találtak. 22 évesen házasodtak össze, és azóta is a legnagyobb boldogságban élnek.

Forrás: Getty Images

Snoop Dogg és Shante Broadus

Forrás: AFP

A rapper már több mint 20 éve alkot egy párt feleségével, még a szalagavatóra is együtt mentek annak idején! 1994-ben született meg az első gyermekük, és 1997-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Hazugság volna azt állítani azonban, hogy soha nem volt a kapcsolatukban hullámvölgy, hiszen egyszer majdnem el is váltak, de végül módot találtak a problémáik megoldására, és azóta is együtt vannak.

LeBron James és Savannah Brinson

Forrás: AFP

A kosárlabdázó és felesége tinédzserként randiztak először egy étteremben, azóta tulajdonképpen egy párt alkotnak. Savannah még középiskolás volt, amikor várandós lett első gyermekükkel, és ugyan aggódott, hogy ez rossz hatással lesz a kapcsolatukra, nem lett igaza: LeBron biztosította őt, hogy minden rendben lesz, és így is történt. Házasságukra azonban csak 2013-ban került sor 10 év együttlét után.

Bono és Ali Hewson

Bono és Ali Hewson Forrás: Getty Images

Tizenévesként találkozott Bono és felesége, Ali Hewson, és a zenésznek bizony meg kellett küzdenie későbbi párja kegyeiért, mivel Ali nem akart csak egy újabb lenni a sorban, de a kitartó ostromnak végül meglett az eredménye. Az első randijuk egy séta volt a buszmegállóba, a többi pedig már történelem. Csaknem negyven éve házasok.

Sztárok, akik szakítottak lúzer kedvesükkel miután híressé váltak


Nagy változás egy tehetséges ember életében, amikor híressé válik, de nemcsak az ő világa áll a feje tetejére, hanem a körülötte élőké is. A párkapcsolatok nagy része nem is bírja ezt a terhelést, jórészt azért, mert az újdonsült hírnév és a rajongók tömegei teljesen megbolondítják az embert, és a sztárrá vált személyek már nem tartják elég menőnek a partnerüket, aki évekig megfelelt.... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.