párkacsolat Schnell Ádám válás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása után újra boldog Schnell Ádám színész, aki munkája révén ismerte meg új kedvesét.

Miután érezte, hogy kihűlt a kapcsolat, elvált feleségétől, gyermekei anyjától Schnell Ádám, munkája révén azonban megismerte Yettit, akivel a mai napig tökéletes boldogságban élnek együtt. A pár a BEST magazinnak mesélt arról, hogyan is találtak egymásra.

A munka miatt gyakran kellett beszélnünk. Egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy az esti telefonbeszélgetések egyre hosszabbra nyúltak. Már nemcsak a szakma volt a téma, hanem a napi gondokat, fájdalmainkat is megosztottuk egymással. Egyik este megkérdeztem tőle, hogy miért telefon beszélünk ilyen hosszan, miért nem jön fel hozzám? Nem volt romantikus udvarlás és gyertyafényes vacsora, annyira spontán jöttem rá, hogy ezt a mosolygós, törékeny nőt szeretem."

Szerencsére a színésznek sikerült békében elválnia volt felségétől, nem veszekedtek és a gyerekek miatt sem ment köztük huzavona.

Most már biztos: plasztikai műtéten esett át Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180601-most-mar-biztos-plasztikai-muteten-esett-at-toth-vera.htmlTóth Vera az Instagramon, egy hozzászólónak ismerte be, hogy megműtette a melleit. Az eredménnyel pedig maradéktalanul elégedett.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea Berki Krisztiánnak kijelentette, hogy nem megy újra férjhezhttp://www.life.hu/sztarok/20180601-varkonyi-andrea-berki-krisztiannak-kijelentette-hogy-nem-megy-ujra-ferjhez.htmlBerki Krisztián élő adásban tette fel a kérdést Várkonyi Andreának, hogy férjhez megy-e Bochkor Gáborhoz. TV + SztárokOrigoVV Béci a tévékamerák előtt fakadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20180601-vv-beci-a-tevekamerak-elott-fakadt-ki-szakitas.htmlVV Béci a kamerák előtt akadt ki, mondván, a szakítás után mindig csak azt hangoztatják, milyen rossz a nőknek, holott a férfiak is ugyanúgy szenvednek. TV + Sztárok--Egy millióval károsította meg Bódi Gusztiékat egy álvillanyszerelőhttp://www.life.hu/sztarok/20180601-egy-millioval-karositotta-meg-bodi-gusztiekat-egy-alvillanyszerelo-atveres.htmlBódi Guszti elárulta, évekkel ezelőtt alaposan átverte őket egy magát villanyszerelőnek kiadó férfi. 1,2 milliójukat vitte el. TV + Sztárok--Lola új szerelméről nyilatkozott élő adásban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180601-lola-uj-szerelmerol-nyilatkozott-elo-adasban-video.htmlLola sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élt, TV + SztárokOrigoCsaládját támogatja anyagilag Cicciolina: ezért kell még mindig vetkőzniehttp://www.life.hu/sztarok/20180601-csaladjat-tamogatja-anyagilag-cicciolina-ezert-kell-meg-mindig-vetkoznie.htmlCicciolina 66 évesen sem tette még le a lantot, de amellett, hogy élvezi a szereplést szüksége is van a pénzre: családját kell segítenie. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.