Gáspár Győző autó szponzorautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a sajátja, de nem is állítja, hogy az lenne. Új, körülbelül 45 milliós szponziautót villantott Gáspár Győző a Facebookon. 

"Köszönöm szépen istenem!!!!Az ember életének hétköznapjaiban mindig azok az ünnepek, amikor vágyai beteljesülnek.(szponzorált tartalom) mielőtt még valaki rosszra gondolná hívjon fel és elmesélem hogy hányas a nagykapat" - írta Győző a kép mellé.

Havas Henrik visszavonul a televíziózástólhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-havas-henrik-visszavonul-a-televiziozastol-konyvet-ir.htmlHavas Henrik úgy döntött. visszavonul a nyilvánosság elől. A tévés tavaly tűnt el az ATV képernyőjéről, miután nem hosszabbították meg a szerződését. Az ok: Baukó Éva azzal vádolta meg, hogy egykori főnöke zaklatta. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRendőrök keresték Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20180527-rendorok-kerestek-voksan-viragot-meselte-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-a-tv2n.htmlVoksán Virág kiskoráról is napvilágot láttak kényes részletek a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + SztárokOrigoMindenki könnyezett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-mindenki-konnyezett-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen-szombaton.htmlMeghan Markle megríkatta a vendégeket a múlt szombaton tartott esküvő utáni fogadáson beszédével. Az ifjú feleség versben fejezte ki Harry herceg iránt érzett szerelmét. Elmondta, mennyire boldog, és azt is, hogy találkozásuk szerelem volt első látásra.TV + SztárokOrigoÚjabb eredményeiről posztolt az Instagramra Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180527-ujabb-eredmenyeirol-posztolt-az-instagramra-hosszu-katinka-uszono.htmlAmíg a fél ország Hosszú Katinka és Shane Tusup szakításáról beszél, az úszónő egyre másra szerzi az érmeket, amit a rajongó tudtára is ad Instagramján. Rosszindulatú kommentekből ezúttal sincs hiány, de úgy tűnik, Katinka nem bonyolódik virtuális vitába a követőivel. TV + SztárokOrigoMorgan Freemant nyolcan vádolják szexuális zaklatással, az életműdíját is elvehetikhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-morgan-freemant-nyolcan-vadoljak-szexualis-zaklatassal-az-eletmudijat-is-elvehetik.htmlNéhány nappal ezelőtt nyolc nő is állította, hogy Morgan Freeman szexuálisan zaklatta őket. A színész állítja: semmi ilyen nem történt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.