Nádai Anikó Velencei-tó bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó a Velencei-tó partjáról posztolt. A műsorvezető nem visel mást, csak egy apró bikinit, amiben meglehetősen szexi látványt nyújt. Nézzétek! 

Csillámpóniunikornis ☀️ #hirdetés #sunshine #velenceitó #egyuttmegjobb #pinkday @tallyweijlhungary

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Karda Bea Tordai Istvánnak mesélt az életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180603-karda-bea-tordai-istvannak-adott-interjut.htmlKarda Bea Tordai Istvánnak a SportVerda Ladyben arról beszélt, hogy él most, meg tud-e venni egy új autót, de arról is mesélt, mi történt, mikor ajánlatot tett neki egy igen gazdag férfi.TV + Sztárok--Hajléktalanként él a dúsgazdag zenészlegenda, Tom Jones fia, Jonathan Berkeryhttp://www.life.hu/sztarok/20180603-hajlektalankent-el-a-dusgazdag-zeneszlegenda-tom-jones-fia-jonathan-berkery.htmlTom Jones fia jelenleg hajléktalanként él és pénzért zenél. TV + SztárokOrigoBesokallt Pintér Tibor szerelme, Frida (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180603-besokallt-pinter-tibor-szerelme-frida-az-instagramon-videoban-fakadt-ki.htmlPintér Tenya szerelme, Frida az Instagramján fakadt ki. Videóban osztotta ki azokat, akik támadják. A bejegyzését változtatás nélkül mutatjuk. TV + SztárokOrigoHatalmas dekoltázst villantott Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180603-hatalmas-dekoltazst-villantott-bauko-eva-instagram.htmlBaukó Éva megtartva szokását ismét szexi fotókat tett közzé az Instagramon. TV + SztárokOrigoÁllítják: több úszólánnyal is viszonya lehetett Shane Tusupnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-allitjak-tobb-uszolannyal-is-viszonya-lehetett-shane-tusupnak-ezert-sokallt-be-hosszu-katinka.htmlA múlt héten robbant a bomba: tényleg véget ért Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága. Előbb az úszónő jelentette be, hogy házasságukat nem tudják rendbe hozni, majd Tusup tett közzé nyílt levelet, amelyben azt állítja, felesége megcsalta úszótársával, Dudás Dániellel. Néhány nap múlva már arról is lehetett olvasni, hogy Shane egyrészt durván bánt Katinkával, másrészt ő is kikacsintott a kapcsolatból és egy úszóedzővel volt viszonya, amire felesége rájött. TV + SztárokOrigoAlsónadrágos modelltől jött zavarba Yvonne Dederick a Feleségek luxuskivitelben kamerái előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180603-alsonadragos-modelltol-jott-zavarba-yvonne-dederick-a-felesegek-luxuskivitelben.htmlGyümölcstál helyett izgalmasabb "dolgot" szeretett volna festeni a Feleségek luxuskivitelben két szereplője Yvonne és Tünde. Yvonne zavart kamaszlányként vihogott az alsónadrágos modell láttán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.