Hajléktalanként él a dúsgazdag zenészlegenda, Tom Jones fia, Jonathan Berkery

Forrás: VeszprémFest -
hajléktalan Tom Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Jones fia jelenleg hajléktalanként él és pénzért zenél.

A 29 éves férfi, Jonathan Berkery napközben koldul, és apja szerzeményeit játsza pénzért, éjszakánként pedig egy hajléktalanszállón alszik. Tom Jones egyébként addig nem ismerte el a fiút a sajátjaként, amíg a bíróságon be nem bizonyították az ellenkezőjét, de utána sem támogatta, ahogyan most sem.

"Nagyon nehéz volt apa nélkül felnőni. Mindig is arra vágytam, hogy szeressen. Az emberek úgy látják és hallják, hogy én apám fiatalabb verziója vagyok!" - mondta a DailyMailnek Jonathan.

Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál között titkos szerelmi viszony volthttp://www.life.hu/sztarok/20180603-cserhati-zsuzsa-es-szecsi-pal-kozott-titkos-szerelmi-viszony-volt-meseli-mujahid-zoli.htmlSzécsi Pál és Cserháti Zsuzsa karrierjét és eltitkolt szerelmét idézi meg Tóth Vera és Mujahid Zoli a MomKult nagyszabású szimfonikus koncertjén.A két énekes még a Megasztárban ismerték meg egymást, és azóta is mély barátságot ápolnak egymással. TV + Sztárok--Kelemen Anna erotikus fotókat posztolt (18+) http://www.life.hu/sztarok/20180527-kelemen-anna-erotikus-fotokat-posztolt.htmlKelemen Anna egy merész fotóval lepte meg rajongóit. Naná, hogy vadul lájkolják a képet a követők. TV + SztárokOrigoRendőrök keresték Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20180527-rendorok-kerestek-voksan-viragot-meselte-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-a-tv2n.htmlVoksán Virág kiskoráról is napvilágot láttak kényes részletek a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + SztárokOrigoHavas Henrik visszavonul a televíziózástólhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-havas-henrik-visszavonul-a-televiziozastol-konyvet-ir.htmlHavas Henrik úgy döntött. visszavonul a nyilvánosság elől. A tévés tavaly tűnt el az ATV képernyőjéről, miután nem hosszabbították meg a szerződését. Az ok: Baukó Éva azzal vádolta meg, hogy egykori főnöke zaklatta. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMaláriás volt Ekanem Bálinthttp://www.life.hu/sztarok/20180527-malarias-volt-ekanem-balint-meselte-a-a-tv2-vigyazat-szulovel-vagyok-cimu-musorban.htmlÉletében kétszer volt maláriás Ekanem Bálint, aki a betegségről a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában mondta el, hogy akkor kapta el a betegséget, amikor még Kenyában élt. TV + Sztárok--Mindenki könnyezett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-mindenki-konnyezett-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen-szombaton.htmlMeghan Markle megríkatta a vendégeket a múlt szombaton tartott esküvő utáni fogadáson beszédével. Az ifjú feleség versben fejezte ki Harry herceg iránt érzett szerelmét. Elmondta, mennyire boldog, és azt is, hogy találkozásuk szerelem volt első látásra.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.