James Middleton Pippa Middleton Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné családja figyelemre méltó, főleg az öccse, James, akivel érthetetlenül keveset foglalkoztak eddig az emberek, pedig megérdemelné!

Azután, hogy Katalin hivatalosan is a királyi család tagja lett, az ő rokonai is népszerűvé váltak. Húga, Pippa Middleton nevét már mindenki ismeri, ám nem ő a hercegné egyetlen testvére. Van egy öccse is Katalinnak, aki eddig méltatlanul a háttérbe szorult, ezért ideje most megismerkednünk vele. Íme, a 31 éves és rendkívül jóképű James, aki rendszeresen jelenik meg különböző eseményeken.
James üzletember, a saját vállalkozását irányítja, mely édességekkel és különleges torták készítésével foglalkozik. Ő maga is szeret, sőt tud is sütni! Hab a tortán, hogy jelenleg egyedülálló!

Ő James Middleton Forrás: Getty Images
Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál között titkos szerelmi viszony volthttp://www.life.hu/sztarok/20180603-cserhati-zsuzsa-es-szecsi-pal-kozott-titkos-szerelmi-viszony-volt-meseli-mujahid-zoli.htmlSzécsi Pál és Cserháti Zsuzsa karrierjét és eltitkolt szerelmét idézi meg Tóth Vera és Mujahid Zoli a MomKult nagyszabású szimfonikus koncertjén.A két énekes még a Megasztárban ismerték meg egymást, és azóta is mély barátságot ápolnak egymással. TV + Sztárok--45 milliós autót hajt Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180603-45-millios-autot-hajt-gaspar-gyozo-szponzorkocsi-bmw.htmlNem a sajátja, de nem is állítja, hogy az lenne. Új, körülbelül 45 milliós szponziautót villantott Gáspár Győző a Facebookon. TV + SztárokRTLKLUBElhunyt a mulatós zene egyik legnagyobb alakja, Sinan Sakichttp://www.life.hu/sztarok/20180603-elhunyt-a-mulatos-zene-egyik-legnagyobb-alakja-sinan-sakic-62-eves-volt.htmlA szerb mulatós zene koronázatlan királya 62 éves volt. TV + Sztárok--Hosszú Katinka megmutatta bungee jumping ugrásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180603-hosszu-katinka-megmutatta-bungee-jumping-ugrasa.htmlHa tériszonyos vagy, ne is olvass tovább... TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Gus Kenworthy, sportolóval: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-exkluziv-interju-gus-kenworthy-sportoloval-video.htmlA Life.hu riportere a bécsi Life Ball fesztiválon járt, ahol exkluzív interjút készített a Téli Olimpia sztárjával, Gus Kenworthy-val.TV + Sztárok--Így fogadta a királyi család Meghan Markle édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180602-igy-fogadta-a-kiralyi-csalad-meghan-markle-edesanyjat.htmlMeghan édesanyja levette a lábáról a királyi család tagjait.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.