Harry herceg bensőséges kapcsolatot ápolt egy ausztrál énekesnővel, Cass Eagerrel

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
Cass Eager ausztrál énekesnő kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg szeretett ismerkedni, és úgy tűnik, remekül sikerült eltitkolnia fiatalkori kalandozásait. Most azonban fény derült egy titkos kapcsolatára egy ausztrál énekesnővel.

Harry herceg amint kikerült a királyi család szigorú felügyelete alól egyből belevetette magát a társasági életbe. 2003-ban, 18 évesen utazott el először szülei nélkül Ausztárliába, és barátságot kötött egy fiatal énekesnővel egy buliban, melyet Kerry Packer médiamogul szervezett - írja a Daily Mail. Az énekesnő, Cass Eager természetesen énekelt a buliban, Harry pedig az előadása után biliárdozni hívta őt, majd egész este együtt ittak.

Fény derült Harry herceg titkos kapcsolatára Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Később is találkoztak, az egyik estéjük nagyon forróra sikerült. „Volt ott egy kis tűz, és a ruhák lekerültek..." – mondta az énekesnő, aki bevallotta, kapcsolatuk ezután barátsággá szelídült. „Adtam neki néhány gitárórát, és megnéztünk egy filmet. Király volt" – monda Cass.

Ő Harry herceg egykori titkos barátnője, Cass Eager Forrás: Facebook/Cass Eager Music

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.