Kiderült, miről beszélgetett Hosszú Katinka és Bodrogi Viktor a titkos találkozón

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
úszás Bodrogi Viktor edző Hosszú Katinka sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár személyesen is találkoztak nemrég, úgy tűnik, mégsem Bodrogi Viktorral folytatja tovább a felkészülést Hosszú Katinka.

Titkos találkozót beszélt meg egymással Hosszú Katinka és Bodrogi Viktor. A megbeszélésnek azonban híre ment, ami után sokan feltételezték, hogy az úszónő a százhalombattai edzővel folytatja tovább a felkészülést. Az SzPress Hírszolgálatnak sikerült utolérnie Bodrogit, aki amellett, hogy részleteket is elárult a találkozóról, elmondta, nem valószínű, hogy a közeljövőben együtt fognak dolgozni.

Katinka nem tűnt magabiztosnak, inkább egy kicsit kétségbeesettnek, amikor szóba hozta az edzőváltás kérdését. Nekem úgy tűnt, hogy nem akarja elhamarkodni a döntését, valójában abban sem biztos, hogy külföldi vagy magyar edző felkérése tarthatja életben a jövővel kapcsolatos terveit, és itthon vagy máshol akar edzeni. Régi barátok vagyunk, talán ezért is avatott be az elképzeléseibe, az a konkrét kérdés viszont nem hangzott el, hogy vállalnám-e a munkát vele. A megoldások számbavétele közben inkább csak sejteni lehetett, hogy mi minden jár a fejében. Én elmondtam neki, hogy a százhalombattai klubomhoz szerződés köt, ahol van egy nagyon lelkes kis csoportom. Ha felmondanék, merőben új életmódot kellene választanom" – nyilatkozta Bodrogi.

Tahi Tóth László özvegyét, Kárászy Szilviát becsapta egy ismerősükhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-tahi-toth-laszlo-ozvegyet-karaszy-szilviat-becsapta-egy-ismerosuk.htmlTahi Tóth László özvegye egyedül küzd meg a gyásszal, de most így érzi jól magát. Nem vágyik társasárgra főleg azután, hogy egy barátjuk becsapta őt: visszaélt minden bizalmával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEnnyibe kerülhet Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője http://www.life.hu/sztarok/20180604-ennyibe-kerul-liptai-cludia-es-pataki-adam-eskuvoje.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám nagyban készülnek a nagy napjukra, amely nem lesz olcsó mulatság... TV + Sztárok--Kulcsár Edina bikiniben mutatta meg terheshasát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-kulcsar-edina-bikiniben-mutatta-meg-terheshasat-foto.htmlKulcsár Edina és Csuit is kikapcsolódtak a hétvégén: Edina bikinire vedlett a nagy melegben, Csuti pedig wakeboardozott. TV + Sztárok--Újabb részletek derültek ki Liptai Claudia lánybúcsújárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-ujabb-reszletek-derultek-ki-liptai-claudia-lanybucsujarol.htmlA napokban tartotta lánybúcsúját Liptai Caludia, ami elvileg titkos lett volna, de egyre több részlet derül ki a buliról. TV + SztárokOrigoHorváth Tamás és Balázs Andi A Nagy Duett győzteseihttp://www.life.hu/sztarok/20180603-horvath-tamas-es-balazs-andi-a-nagy-duett-gyoztesei-6-szeria.htmlA Nagy Duett hatodik szériáját Horváth Tamás és Balázs Andi nyerte. Nézd meg az egyik döntős produkciójukat! TV + SztárokOrigoFürdőruhában pózolt Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180603-furdoruhaban-pozolt-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya.htmlNyoma sincs a dagi kamaszlánynak: gyönyörű nő lett Gáspár Evelin. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.