Pintér Tibor megváltozott: levágatta haját és a celebkedésből is visszavesz

Forrás: Pintér Tibor / Facebook -
haj Pintér Tibor Tenya celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komolyabb irányt próbálgat Pintér Tibor: levágatta hosszú szőke haját, és a celebkedésből is szeretne visszavenni.

Pintér Tibort lovon, hosszú szőke hajjal ismerik az emberek, de Tenya úgy döntött, hogy ideje változtatni, komolyodni. A színész első lépésként megvált hosszú szőke frizurájától, ráadásul úgy döntött, hogy a celebkedésből is visszavesz, ideje ugyanis csak színházigazgatóként viselkednie.

Pintér Tibor többé már nem így néz ki Forrás: Pintér Tibor / Facebook

˝Én most celebből színházigazgatóvá szeretnék tisztulni˝ - mondta Pintér Tibor a Fem3 Caféban, ahol arról is beszélt, hogy a nézőknek nem feltétlenül tetszik az új frizurája, de mindenkit megnyugtat, annyira azért nem változott meg, még mindig egy szőke herceg.

Így néz ki most Pintér Tibor Forrás: FEM3 Café

„Senior kategóriás szőke herceg vagyok, de legalább ez nem veszett el" – árulta el Pintér Tibor, akiről az is kiderült, hogy bizony nem világosszőke az eredeti hajszíne. A példaképéről is bátran beszélt Tenya: Chris Hemsworth-re szeretne hasonlítani , aki többek között Thor figuráját játssza, legutóbbi filmjében már rövid hajjal.

Álhírek jelentek meg az interneten Caramelről és beteg kislányárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-alhirek-jelentek-meg-az-interneten-caramelrol-es-beteg-kislanyarol-szofi.htmlÁlhíreket terjesztenek kamuoldalak a közösségi oldalon Caramelről és beteg kislányáról. Az énekes bejegyzésben figyelmeztette rajongóit, ne dőljenek be ezeknek. TV + Sztárok--Kiderült, miről beszélgetett Hosszú Katinka és Bodrogi Viktor a titkos találkozónhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-kiderult-mirol-beszelgetett-hosszu-katinka-es-bodrogi-viktor-a-titkos-talalkozon.htmlBár személyesen is találkoztak nemrég, úgy tűnik, mégsem Bodrogi Viktorral folytatja tovább a felkészülést Hosszú Katinka. TV + SztárokOrigoNádai Anikó újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180604-ujra-szerelmes-nadai-aniko.htmlNádai Anikó márciusban szakított Aurelióval. A műsorvezető sokáig nem szomorkodott, őszintén vallott a Fókusz Pluszban arról, hogy újra rátalált a szerelem.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTahi Tóth László özvegyét, Kárászy Szilviát becsapta egy ismerősükhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-tahi-toth-laszlo-ozvegyet-karaszy-szilviat-becsapta-egy-ismerosuk.htmlTahi Tóth László özvegye egyedül küzd meg a gyásszal, de most így érzi jól magát. Nem vágyik társasárgra főleg azután, hogy egy barátjuk becsapta őt: visszaélt minden bizalmával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEnnyibe kerülhet Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője http://www.life.hu/sztarok/20180604-ennyibe-kerul-liptai-cludia-es-pataki-adam-eskuvoje.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám nagyban készülnek a nagy napjukra, amely nem lesz olcsó mulatság... TV + Sztárok--Kulcsár Edina bikiniben mutatta meg terheshasát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-kulcsar-edina-bikiniben-mutatta-meg-terheshasat-foto.htmlKulcsár Edina és Csuit is kikapcsolódtak a hétvégén: Edina bikinire vedlett a nagy melegben, Csuti pedig wakeboardozott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.