Nádai Anikó újra szerelmes

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
anyuka párkapcsolat szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó márciusban szakított Aurelióval. A műsorvezető sokáig nem szomorkodott, őszintén vallott a Fókusz Pluszban arról, hogy újra rátalált a szerelem.

Nádai Anikó és Aurelio nem voltak sokáig együtt. Kapcsolatukat decemberben vállalták fel, márciusban pedig már vége is lett a kapcsolatuknak. Aurelio visszament az előző barátnőjéhez, és Anikó sem volt sokáig egyedül. A Fókusz Pluszban mesélt először új szerelméről.

"Azt gondolom, hogy jelen pillanatban nagyon kiegyensúlyozott az életem. Igen, azt kell hogy mondjam, jelen pillanatban nagyon boldog vagyok. Találkoztam valakivel, és azt kell hogy mondjam, nagyon nagyon boldog vagyok most" - mondta Anikó. Új párjáról azt mesélte, tudja kezelni azt, hogy Anikónak gyereke van, és el tudja fogani, nogy Aikó szívében az első hely már örökre a kisfiáé marad.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.