Rákóczi Ferit házasságtöréssel vádolja egy idegen nő

Forrás: BENCE BARSONY -
Rákóczi Ferenc házasságtörés idegen nő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri a reggeli műsorukban mesélt az őt bosszantó történetről: egy idegen nő a közösségi oldalon feleségére írt egy üzenetet, miszerint a rádiós megcsalja őt a konyhalánnyal.

A Balázsék című reggeli műsorban mesélte el Rákóczi Feri, hogy felesége kapott egy levelet, amiben az állt, hogy ő megcsalja Judithot. Ferit rosszul érintették a történtek, de szerencsére kedvese, Béka nem dőlt be a hazugságoknak.

Rákóczi Feri Forrás: BENCE BARSONY

Sebestyén Balázs azonnal Feri segítségére kelt és írt a nőnek egy kamu választ, hogy kiderüljön, ki az illető.

„Köszönöm! Én is régóta gyanakodom erre, Feri nagyon megváltozott! Kérlek, segíts nekem. Tudsz még valamit? Ki az? Istenem, annyira kétségbe vagyok esve" - állt a levélben, amire jött is válasz, így Balázs amikor meglátta, ki a feladó, azonnal emlékezett a "jóakaróra".

"Tudom, ki ez a nő! Egy bolond!" - jelentette ki Balázs.

Szerencsére a történet nem sült el balul és nem sikerült éket verni Feri és Béka évek óta tartó kapcsolatába, melyből két gyerek, Panna és Soma született- írta meg a Blikk.

Sztárok, tragikus gyerekkorral: Leighton Meester és Charlize Theron is szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180604-sztarok-tragikus-gyerekkorral-leighton-meester-es-charlize-theron-is-szenvedett.htmlFényűző és gondtalan: ilyennek gondolják a civilek a sztárok életét, pedig nekik is meg kellett küzdeniük tragédiákkal. Senki sem szeret a szenvedéseiről beszélni, de a hírességek, ha akarják, sem tudják titokban tartani életük történetét. Így derült fény néhány híresség tragikus gyermekkorára: Leighton Meester például börtönben született, de Charlize Theronnak sem volt sokkal kellemesebb az élete. TV + SztárokOrigoApja dalaival koldul az utcán Tom Jones szerelemgyereke: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-apja-dalaival-koldul-az-utcan-tom-jones-szerelemgyereke-video.htmlBár bizonyítottan Tom Jones szerelemgyereke Jonathan Berkery, az énekes mégsem ismeri el fiaként, soha nem találkoztak egymással. A 29 éves fiatal apja dalait énekli az utcán, sokszor hajléktalanszállón alszik. TV + SztárokOrigoSchobert Lara énekel és sportol: elárulta népszerűségének titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20180604-schobert-lara-enekel-es-sportol-elarulta-nepszerusegenek-titkat.htmlRubint Réka és Schobert Norbi kislánya, Lara még csak 14 éves, máris nagyon népszerű. Most elárulta, mi az oka annak, hogy ennyien követik, szeretik. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Conchita Wursttal: így változott meg az élete, mióta bejelentette, hogy HIV-pozitívhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-exkluziv-interju-conchita-wursttal.htmlA 25. Life Ball házigazdája Conchita Wurst volt, akiről néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy HIV pozitív. Conchita sokadjára ad interjút nekünk, de most kivételesen nem csak vidám témákról beszélgettünk. Arról is kérdeztük, miként változott meg az élete azóta, hogy felfedte státuszát.TV + SztárokOrigoNick Jonas Priyanka Choprával járhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-nick-jonas-priyanka-chopaval-jar-szerelem.htmlKiderült: Nick Jonas a nála 10 évvel idősebb színésznővel, Priyanka Choprával jár. TV + Sztárok--Értékelt A Nagy Duett győztes párosa: "Nem volt papírforma"http://www.life.hu/sztarok/20180604-ertekelt-a-nagy-duett-gyoztes-parosa-nem-volt-papirforma.htmlA Nagy Duett 6. évadának nyertese Horváth Tamás és Balázs Andi lett. A show után értékelt a nyertes páros: elárulták, szerintük mennyire volt papírforma a győzelmük, na meg a nagy titkot, hogyan fogják megünnepelni a győzelmet.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.