Pintér Tibor leszidta barátnőjét, nem tetszett neki a videóüzenet

barátnő káromkodás Pintér Tibor szidás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tetszett az a videóüzenet Pintér Tibornak, amelyet barátnője, Frida tett közzzé Instagram-oldalán. A lány a kommentelőkre lett dühös, Pintér pedig Fridára, amiért káromkodott a videóban. 

Ahogy korábban már mi is beszámoltunk róla, Pintér Tibor barátnője, Frida Instagram-oldalán tett közzé egy videó, melyben kifakad a kommentelők miatt. A lány káromkodott is a videóban.

Pintér Tibor most a Mokkában mesélt arról, hogy leszidta a lányt, elmondta neki: nem beszélhet csúnyán nyilvánosan. "Megtanultam már nagyon régen, hogy a minket ért kritikák leggyakrabban bújtatott bókok. Aki ezt nem fogja fel, az sajnos beleesik ebbe a csapdába, mint az én kis barátnőm, aki 21 évesen vidéki lányként szembesült ezzel az őrülettel, amibe miattam belecsöppent" - mondta a műsorban Tenya.

Azt mondja, míg a kapcsolatuk elején Fridának tetszett az, ami a nyilvánossággal jár, ma már inkább tehernek érzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.