Nagy Réka műsorvezető szerelem nyaralás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított párjával, az erdélyi jégkorongozóval, Mihály Árpáddal a TV2 műsorvezetője, Nagy Réka.

Nagy Réka és párja, a jégkorongozó Mihály Árpád nemrég Balin jártak, ám a nyaralás nem sült el túl jól, kiütköztek a problémák kettejük között, ezért hazatérve a pár szakított egymással.

A távolság nagy szerepet játszott a döntésem meghozatalában. Én nem költözöm Erdélybe, itt vannak a munkáim Magyarországon. Nagyon nehéz volt összehoznunk a találkozásokat" – nyilatkozta a Ripostnak Réka, aki hozzátette, szerencsére jelenleg leköti a munkája, sikerül elterelnie a figyelmét, ugyanis egy új műsort forgat Gömöri András Mátéval.

Nagy Réka ismét szingli Forrás: TV2
50 milliós kabrióval járja Budapest utcáit Fucsovics Mártonhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-50-millios-kabrioval-jarja-budapest-utcait-fucsovics-marton-tenisz.htmlLuxusautóval járja Budapest utcáit az ország legjobb férfi teniszezője, Fucsovics Máton. TV + Sztárok--Frenreisz Károly fontos irathoz jutott hozzá Latinovits Zoltán halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-frenreisz-karoly-fontos-irathoz-jutott-hozza-latinovits-zoltan-halalaval-kapcsolatban.htmlLatinovits Zoltán 42 évvel ezelőtt halt meg, egy vonat ütötte el a színészlegendát. Halálát sok titok lengte körül, de testvére, Frenreisz Károly végre megszerzett egy fontos iratot a színészlegenda halálával kapcsolatban. TV + Sztárok--Novodomszky Éva és férje, Salvo házassága tönkrementhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-novodomszky-eva-es-ferje-salvo-hazassaga-tonkrement.htmlVálik a Magyar Televízió népszerű műsorvezetője, Novodomszky Éva. A pár házasságának válsága nem újkeletű, már másfél éve külön élnek, csak nem beszéltek róla. TV + Sztárok--Csernus Imre megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csernus-imre-megmutatta-igazi-arcat-interju.htmlDr. Csernus Imre most nem másokról, hanem saját magáról írt egy könyvet, amelyben kendőzetlenül és tabuk nélkül kitér arra is, neki "milyen hangok szólnak a fejében", valamint megismerhetővé tette igazi arcát. A Life.hu a jelenlegi életéről kérdezte a híres pszichiátert. TV + Sztárok--Elkészült Liptai Claudia menyasszonyi ruhája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-elkeszult-liptai-claudia-menyasszonyi-ruhaja-foto.htmlA hétvégén, számításaink szerint, férjhez megy Liptai Claudia, aki már a menyasszonyi ruháját is hazavihette. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin hajszínt váltott: sötét fürtjei lettek, fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-gaspar-evelin-hajszint-valtott-sotet-furtjei-lettek-foto.htmlGáspár Evelin időről-időre megújul. Ezúttal sötét hajszínre váltott.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.