Viaszbaba - Színésznőt szerettem Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, most már napokon belül nyilvánosságra kerül annak a magyar színésznőnek a neve, akiről exe, Krencsey Hella a Viaszbaba című könyvét írta. 

Nem várok tovább !... Nem várok tovább. Napok kérdése és élő tv-műsorban jelentem be a SzínészNŐ nevét és eddig eltitkolt tetteit. Az oldalamról ma reggelre minden - főként a Színésznő kilétére utaló - postokat eltüntettek. Vajon kik? Persze ezek az írások-fényképek le vannak védve, Instagramon meg is maradtak, és hamarosan újra nyilvánosak lesznek itt is. Addig pedig a blog frissül (linkjét megtaláljátok a borítóképen), amilyen gyakran csak lehet. Ha visszakapom az postjaimat, ha nem - engem már nem érdekel. Nevetségesnek és pitiánernek tartom, de sajnos a SzínészNŐ körüli tanácsadók nem az eszükről híresek... Minden jót kívánok az olvasóimnak, a tárgyalás időpontja pedig (ha egyszer az életben kitűzik) valamilyen módon biztos eljut a nyilvánossághoz. A SzínészNŐ neve, arca és tettei még annál is hamarabb... Én nem adom fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.