Milliókat akarnak kicsalni Korda Györgytől és Balázs Kláritól

2018.06.07. 16:50

Rendszeresen akarnak nagyobb összegeket kicsalni csalók a Korda házaspártól. Szerencsére ők résen vannak és nem hagyják magukat átverni.

Nemrég írtunk arról, hogy valaki hamis jegyeket árult az interneten Korda György és Balázs Klári nem létező koncertjére, most pedig kiderült az is, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy csalók a házaspár népszerűségéből akartak pénzt csinálni. Az énekesnő a hot! magazinnak elárulta, már szinte hozzászoktak ahhoz, hogy egyesek nagyobb összegeket akarnak kicsalni belőlük.

Sok szeretetet kapunk, de a közösségi oldalon megtalálnak minket a kóklerek is, akik milliókat akarnak kicsalni tőlünk, halálos betegséggel küzdő gyerekekre hivatkozva, de sajnos mindig rá kell jönnöm, hogy ezeknek az embereknek a nagy része nem őszinte velünk. Rengeteget jótékonykodunk, de ezt sosem verjük nagydobra. Amikor viszont ilyen erőszakos eszközökkel próbálnak befolyásolni bennünket, kierőszakolni a pénzünket, az bosszantó és szomorú. Ezeket a problémákat nem feladatunk megoldani. Mi pontosan tudjuk, hogy kinek mikor és hol van szüksége a segítségünkre" – mesélte Balázs Klári.

A Korda házaspárt sokan át akarják verniForrás: Viasat3
Korda GyörgyBalázs Kláricsalásinternetátverésmilliók