Németh Kristóf tervezi a lánykérést: a gyermekvállaláson is gondolkozik

"Forrás: Németh Kristóf/Instagram " -
gyermekvállalás Németh Kristóf lánykérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf kapcsolata tökéletesen működik, olyannyira, hogy már a lánykérésen gondolkodik a színész, de a közös gyerekvállalás is szóba került köztük.

Németh Kristóf és szerelme, Zita már 2017 óta alkotnak egy párt, azóta kapcsolatuk egyre csak fejlődik. Már összeköltöztek, és a házasság, valamint a közös gyermekvállalás is szóba került köztük.

Németh Kristóf és Zita "Forrás: Németh Kristóf/Instagram "

"Most már együtt élünk. De már öt évvel a kapcsolatunk kezdete előtt ismertük egymást. Akkoriban mindkettőnknek volt párja. Zita egy visegrádi szálloda dolgozója, Lócival régebben is gyakran jártunk oda. Amikor mindketten szinglik lettünk, akkor azonnal egymásra találtunk" - mondta Krsitóf, aki már az esküvőt tervezi.

Szeretném megkérni a kezét - ennyit elárulhatok.

Hot! Magazinnak

Feczesin Róbert és Kelemen Henrietta egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-feczesin-robert-es-kelemen-henrietta-egy-par-dukai-regina-ex.htmlÚj párja van Dukai Regina exének: Feczesin Róbertre a 2014-es szépségkirálynő, Kelemen Heni személyben talált rá a boldogság. TV + Sztárok--Élő adásban békült ki Vujity Tvrtko és Ambrus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180607-elo-adasban-bekult-ki-vujity-tvrtko-es-ambrus-attila-atv.htmlNincs többé harag köztük: a nyilvánosság előtt békül ki egymással Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. TV + Sztárok--Robbie Williams is a kigyulladt londoni szálloda vendége volthttp://www.life.hu/sztarok/20180607-robbie-williams-is-a-kigyulladt-londoni-szalloda-vendege-volt.htmlLondonban kigyulladt egy luxusszálloda, így minden vendéget ki kellett menekíteni. Kiderült, hogy Robbie Williams énekes is a hotelben tartózkodott.TV + Sztárok--Jolly fel akarja jelenteni Majkáthttp://www.life.hu/sztarok/20180607-jolly-fel-akarja-jelenteni-majkat.htmlMajka, Curtis és Jolly között nagyon eldurvult a vita a közösségi oldalon. Minden azzal kezdődött, hogy a mulatós sztár kifejezte véleményét a rapper új slágerérő, melyre először Curtis, majd Majka reagált. Jolly feljelentést fontolgat. TV + Sztárok--Sztárok, akiknek nem volt tabu a barát exe: Jamie Foxx és Selena Gomez is volt ilyen helyzetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-sztarok-akiknek-nem-volt-tabu-a-barat-exe-jamie-foxx-selena-gomez.htmlMindenki tudja, hogy nem jó ötlet összejönni egy közeli barát exével, ugyanis ez a felállás mindent tönkretehet. Nagyon óvatos és nyílt kommunikáció szükséges ahhoz, hogy mégis működjön a dolog, de általában nem így szokták rendezni ezeket a helyzeteket. Az alábbi sztárok is voltak már ilyen szituációban, ők sem foglalkoztak azzal az íratlan szabállyal, hogy tabu a haver exe. TV + SztárokOrigoCsonka András hipochonder: nem enged be idegeneket a lakásábahttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csonka-andras-hipochonder-nem-enged-be-idegeneket-a-lakasaba.htmlCsonka András rendszeresen invitálja meg a lakógyűlés tagjait lakásába, de nem enged be mindenkit! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.