Priscilla Presley és Vastag Csaba együtt töltötték az éjszakát

Vastag Csaba koncert ételek Priscilla Presley szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Elvis on Screen szupershow után Vastag Csaba és Priscilla Presley együtt töltötték szinte az egész éjszakát. A magyar énekes arról is beszámolt, hogy mit csináltak a szállodai szobában.

Vastag Csaba is fellépett az Elvis on Screen szupershow-n, ahol Priscilla Presley is. A magyar énekes a Peace in the Valley című számot énekelte. Elvis ezzel a dallal kérte az amerikai közönséget, hogy gyűjtsenek adományokat a magyaroknak az 1956-os forradalom után. A show után Vastag Priscilla Presley-vel töltötte az éjszakát.

"Rengeteget beszélgettünk hétköznapi dolgokról is, de szóba került gyakorlatilag a világ minden fontos kérdése, például a család szerepe és a globális felmelegedés. Hihetetlenül sok minden érdekli, sokat kérdezett Magyarországról is. Meglepetésemre a véleményemet is megkérdezte az Elvis-koncertshow-ról, én pedig adtam néhány tanácsot" - mondta Vastag Csaba a Blikknek.

Vastag Csabát felengedte szállodai szobájába a 73 éves Priscilla Presley Fotó: Polyák Attila - Origo

Azt is elárulta, hogy először az öltözőjébe, majd a szállodai szobájába is elkísérte az özvegyet, ahová már csak a legszűkebb stáb tartott velük.

"Összesen négyen maradtunk, hajnali kettőkor jöttem el. Ami volt magyar étel a konyhában, azt megkóstoltattam vele: ettünk például almás pitét és ittunk magyar borokat. Úgy döntöttem, főleg a saját életéről kérdezem, hiszen mindenki Elvisről faggatja. Priscilla meghívott Gracelandbe is, Elvis egykori otthonába, ami hatalmas megtiszteltetés. Maga a lehetőség is az volt, hogy a show részese lehettem. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még találkozni" - mesélte Vastag Csaba.

Rubint Réka szerint Vasvári Vivien gyönyörű smink nélküli fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-rubint-reka-szerint-vasvari-vivien-gyonyoru-smink-nelkuli-fotojan.htmlEgyre több celeb mutatja meg arcát smink nélkül, most a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien került sorra. Egykor feleségtársa, Rubint Réka is dicsérte a képet. TV + Sztárok--Gáspár Győzőt alsógatyában, rózsával a kezében fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-gaspar-gyozot-alsogatyaban-rozsaval-a-kezeben-fotoztak.htmlGáspár Győző alsónadrágban, vörös rózsát szagolgatva, az ágyból jelentkezett be közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoPártos Csilla kitálalt válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-partos-csilla-kitalalt-valasarol-pecsi-ildiko.htmlPártos Csilla most először mesélt válásáról és őszintén vallott arról, hogyan változott meg a kapcsolata egykori anyósával, Pécsi Ildikóval. TV + SztárokOrigoRussell Crowe nagyon megváltozott, úgy néz ki, mint a Mikuláshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-russell-crowe-nagyon-megvaltozott-ugy-nez-ki-mint-a-mikulas.htmlUgye emlékszünk még rá, hogy nézett ki Russell Corwe, amikor a Gladiátor című filmben szerepelt? A mostani fotók alapján ezt nemigen gondolnánk. A színész úgy néz ki, mint a Mikulás. TV + Sztárok--Rita Ora új klipje kiakasztotta a kommentelőket: Cardi B-vel csókolózik bennehttp://www.life.hu/sztarok/20180608-rita-ora-uj-klipje-kiakasztotta-a-kommenteloket-cardi-bvel-csokolozik-benne.htmlMintha egy kizárólag nőknek rendezett bennsőséges partyba csöppentünk volna Rita Ora új klipjében. A kommentelők kissé kiakadtak, főleg a Cardi B-vel való csókon. TV + Sztárok--Liptai Claudia titkos esküvője: ilyen volt a szertartáshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-liptai-claudia-titkos-eskuvoje-ilyen-volt-a-szertartas.htmlÖrök hűséget esküdött egymásnak Liptai Claudia és Pataki Ádám. És bár a műsorvezető hétről hétre tudatta, hogy tart az előkészületekkel, mégis titokban mondták ki a boldogító igent kedvesével. Most néhány részlet is kiderült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.