Rubint Réka szerint Vasvári Vivien gyönyörű smink nélküli fotóján

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fashion week Rubint Réka Vasvári Vivien smink nélkül smink szépség Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több celeb mutatja meg arcát smink nélkül, most a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien került sorra. Egykor feleségtársa, Rubint Réka is dicsérte a képet.

"Gyönyörű vagy" - írta Vasvári Vivien Instagramra feltöltött fotójához Rubint Réka. A fotón a Feleségek luxuskivitelben szereplője a smink nélküli arcát mutatta meg követőinek.

Rengeten dicsérik a kétgyermekes anyukát a merész lépésért, amit mostanában egyre több celeb megtesz azért, hogy megmutassák, smink nélkül is szépek.

Russell Crowe nagyon megváltozott, úgy néz ki, mint a Mikuláshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-russell-crowe-nagyon-megvaltozott-ugy-nez-ki-mint-a-mikulas.htmlUgye emlékszünk még rá, hogy nézett ki Russell Corwe, amikor a Gladiátor című filmben szerepelt? A mostani fotók alapján ezt nemigen gondolnánk. A színész úgy néz ki, mint a Mikulás. TV + Sztárok--Rita Ora új klipje kiakasztotta a kommentelőket: Cardi B-vel csókolózik bennehttp://www.life.hu/sztarok/20180608-rita-ora-uj-klipje-kiakasztotta-a-kommenteloket-cardi-bvel-csokolozik-benne.htmlMintha egy kizárólag nőknek rendezett bennsőséges partyba csöppentünk volna Rita Ora új klipjében. A kommentelők kissé kiakadtak, főleg a Cardi B-vel való csókon. TV + Sztárok--Liptai Claudia titkos esküvője: ilyen volt a szertartáshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-liptai-claudia-titkos-eskuvoje-ilyen-volt-a-szertartas.htmlÖrök hűséget esküdött egymásnak Liptai Claudia és Pataki Ádám. És bár a műsorvezető hétről hétre tudatta, hogy tart az előkészületekkel, mégis titokban mondták ki a boldogító igent kedvesével. Most néhány részlet is kiderült. TV + Sztárok--Liptai Claudia rokonai nem kaptak meghívót az esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180607-liptai-claudia-rokonai-nem-kaptak-meghivot-az-eskuvon.htmlLiptai Claudia hamarosan kimondja a boldogító igent szerelmének, Pataki Ádámnak. Sokan ünnepelnek majd velük, de a műsorvezető két rokona kimarad a buliból. TV + SztárokOrigoNagyon meghízott Friderikusz Sándor: fel sem lehet ismerni a legendás tévésthttp://www.life.hu/sztarok/20180608-nagyon-meghizott-friderikusz-sandor-fel-sem-lehet-ismerni-a-legendas-tevest.htmlRitkán látni mostanában Friderikusz Sándort nyilvános eseményen, Verebes István könyvbemutatójára a napokban azonban ellátogatott. TV + Sztárok--Kelemen Anna egy rugós késsel játszadozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-kelemen-anna-egy-rugos-kessel-jatszadozott-video.htmlKelemen Annát hasba szúrták: természetesen csak egy játék késsel szórakozott az egykori playmate, de a látvány ettől függetlenül durva.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.