Shane Tusup nagyobbat bukhat a váláson, mint Hosszú Katinka

úszás házasság válás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem Hosszú Katinka lesz az, aki pénzügyi szempontból jobban megszenvedi a válást. A szakértő Shane Tusupra voksol. 

A Mokkában Hosszú Katinka és Shane Tusup válásáról mondta el véleményét Dénes Ferenc sportközgazdász és Hevesi Krisztina szexuálpszichológus. Hevesi szerint amíg Tusup könyörgött és bocsánatot kért, Hosszú könnyebben adott neki új esélyt. Most, hogy kiteregette magánéletüket, vagyis, hogy megcsalással gyanúsította, valamint letörölte Facebook-oldalát, így már könnyebben mehet az elengedés folyamata.

"A márka alapvetően Hosszú Katinkára épült. Rossz ilyet mondani, hiszen két ember válságáról van szó, de többet veszíthet az edző, mint az úszónő" - válaszolta Dénes Ferenc sportközgazdás arra a kérdésre, hogy vajon ki bukhat nagyobbat a váláson pénzügyi szempontból. Ugyanakkor azt is leszögezte, hogy egy jó edzőt kell majd Tusup helyébe állítania a magyar úszónőnek,hogy ne csökkenjen a brand értéke.

Rubint Réka szerint Vasvári Vivien gyönyörű smink nélküli fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-rubint-reka-szerint-vasvari-vivien-gyonyoru-smink-nelkuli-fotojan.htmlEgyre több celeb mutatja meg arcát smink nélkül, most a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien került sorra. Egykor feleségtársa, Rubint Réka is dicsérte a képet. TV + Sztárok--Gáspár Győzőt alsógatyában, rózsával a kezében fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-gaspar-gyozot-alsogatyaban-rozsaval-a-kezeben-fotoztak.htmlGáspár Győző alsónadrágban, vörös rózsát szagolgatva, az ágyból jelentkezett be közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoPártos Csilla kitálalt válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-partos-csilla-kitalalt-valasarol-pecsi-ildiko.htmlPártos Csilla most először mesélt válásáról és őszintén vallott arról, hogyan változott meg a kapcsolata egykori anyósával, Pécsi Ildikóval. TV + SztárokOrigoRussell Crowe nagyon megváltozott, úgy néz ki, mint a Mikuláshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-russell-crowe-nagyon-megvaltozott-ugy-nez-ki-mint-a-mikulas.htmlUgye emlékszünk még rá, hogy nézett ki Russell Corwe, amikor a Gladiátor című filmben szerepelt? A mostani fotók alapján ezt nemigen gondolnánk. A színész úgy néz ki, mint a Mikulás. TV + Sztárok--Rita Ora új klipje kiakasztotta a kommentelőket: Cardi B-vel csókolózik bennehttp://www.life.hu/sztarok/20180608-rita-ora-uj-klipje-kiakasztotta-a-kommenteloket-cardi-bvel-csokolozik-benne.htmlMintha egy kizárólag nőknek rendezett bennsőséges partyba csöppentünk volna Rita Ora új klipjében. A kommentelők kissé kiakadtak, főleg a Cardi B-vel való csókon. TV + Sztárok--Liptai Claudia titkos esküvője: ilyen volt a szertartáshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-liptai-claudia-titkos-eskuvoje-ilyen-volt-a-szertartas.htmlÖrök hűséget esküdött egymásnak Liptai Claudia és Pataki Ádám. És bár a műsorvezető hétről hétre tudatta, hogy tart az előkészületekkel, mégis titokban mondták ki a boldogító igent kedvesével. Most néhány részlet is kiderült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.