Danielle Bregoli Dr. Phil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikában népszerű Dr. Phil műsorában tűnt fel két éve az akkor 13 éves Danielle Bregoli és édesanyja. Megbotránkoztató, közönséges személyiségét meglovagolva, ma már menedzserei vannak, és konkrét marketing épül rá. 

Édesanyja Dr. Phil segítségét kérte, mert elmondása szerint kamaszlánya folyamatosan verekedésbe keveredik, autókat lop, iszik, és különböző szereket használ. A kérdésekre flegma és hajmeresztő „stílusban" válaszolgató lányból egy csapásra az internet sztárja lett, majd saját YouTube-csatornát indított, felkarolta egy lemezkiadó és egy menedzser is - írja az nlcafe.

Danielle újabban Bhad Bhabie „művésznéven" - rapperként - produkálja magát, durván trágár, miközben a luxus, a pénz és a nemtörődömség témakörében "prédikál", ráadásul felkerült a Billboard 100-as toplistájára is.

Danielle responding to the rumors that her boobs are fake and that she got them done Follow @daniellebregolisnapchats for more content !!

Danielle Bregoli (@daniellebregolisnapchats) által megosztott bejegyzés,

Nem nehéz kitalálni, hogy rajongó mellett a világ másik fele gyűlöli a lányt és azt az életmódot és felfogást, amelyet közvetít. Apja nem is volt hajlandó részt venni a lányát övező cirkuszban, szakemberek szerint pedig nincs messze a tini összeomlása sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.