Celebek, akik extrém fóbiával küszködnek: Pamela Anderson és Nicole Kidman is retteg

Helen Mirren Scarlett Johansson Nicole Kidman fóbia Pamela Anderson rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte nincs olyan ember, akinek ne lenne fóbiája, a legnagyobb sztárokat sem kerülte el hát a rettegés. A legkisebb állatoktól vagy különböző tárgyaktól töri ki a celebeket a frász, de jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül. Pamela Anderson és Nicole Kidman is küzdenek a félelmeikkel.

Pamela Anderson

Pamela Anderson Forrás: AFP/Kevork Djansezian

A Baywatch idejében Pamela Anderson volt az a nő, akire a férfiak vágytak. Áhítattal nézte őt minden ember, ám ő nem szeretette magát megpillantani. Ez a gyönyörű nő valósággal rettegett attól, hogy viszont lássa saját magát. Pamela Anderson betegesen kerülte a tükröket, de a filmjeit vagy a fotóit sem szerette megnézni.

Helen Mirren

Helen Mirren Forrás: InterCom

A gyönyörű és elképesztően tehetséges színésznőről nehéz elhinni, hogy bármitől is fél, pedig neki is megvan a maga démona. Csoda, hogy ennek ellenére híressé és sikeressé tudott válni... Helen Mirren ugyanis retteg attól, hogy valakivel beszélnie kell telefonon. Szinte soha nem hívott vissza senkit, és ő maga sem indított telefonbeszélgetéseket.

Nicole Kidman

90th Annual Academy Awards - Arrivals Oscars 2018 Nicole Kidman Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz

A könnyű nyári séta a szabadban nem a legkedveltebb elfoglaltsága a színésznőnek, ugyanis Nicole Kidman retteg a lepkéktől. Sokan a pillangókat a természet egyik leggyönyörűbb alkotásainak tartják, ám Nicole számára a repülő teremtmények egyenlők a legrosszabb rémálmával. „Szeretem a színeket és a mintákat, de a testük megrémiszt" – mondta egyszer a fóbiájáról a színésznő.


Scarlett Johansson

Scarlett Johansson Forrás: AFP

Az állatoktól való rettegés elég gyakori az embereknél, de Scarlett Johansson nem a nyálkás kígyóktól, vagy a veszélyes pókoktól tart, hanem a madaraktól. „Van valami a szárnyakban, a csőrben és a csapásokban. Rettegek tőlük. A nagybátyám is félt a madaraktól, szóval úgy tűnik, hogy ez családban marad" – árulta el a színésznő.

Megan Fox

Megan Fox Forrás: AFP

A színésznőt az akciófilmes szerepei tették ismertté, de nem a legkönnyebb foglalkozást választotta magának, ugyanis fóbiája nagyon megnehezíti dolgát. Megan retteg a száraz papír érintésétől, így azonban elég nehéz szövegeket tanulni. „Nem tudom megérinteni a kezemmel, ha nincs laminálva. Meg kell nyalnom az ujjamat, ha lapozok, vagy egy kis csésze vizet tartok magam mellett, és abba mártom az ujjamat" – árulta el Megan.

Ősszel indul első hivatalos körútjára Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180611-osszel-indul-elso-hivatalos-korutjara-harry-herceg-es-meghan-markle-ausztralia.htmlA Kensington-palota nagy bejelentést tett: ősszel indul első hivatalos körútjára Harry herceg feleségével, Meghannal. TV + Sztárok--Nagy Adri már 9 hónapos terhes: bármelyik pillanatban szülhethttp://www.life.hu/sztarok/20180611-nagy-adri-mar-9-honapos-terhes-barmelyik-pillanatban-szulhet.htmlNagy Adri héthónapos terhes volt, amikor elkezdődött A nagy duett, ma pedig már mindenórás kismama. Az énekesnő már visszavonult munkáitól, hiszen bármelyik pillanatban megszülethet első gyermeke. TV + SztárokOrigoKiderült, miért olyan csúnyák a buszok üléshuzataihttp://www.life.hu/sztarok/20180611-kiderult-miert-olyan-csunyak-a-buszok-uleshuzatai.htmlNyomós oka van annak, hogy a tömegközlekedési eszközök üléshuzatai enyhén szólva is divatjamúltak.TV + Sztárok--Keresztelőn villantott a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlathhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-keresztelon-villantott-a-sved-kiralyno-unokaoccsenek-felesege-maline-sommerlath.htmlKellemetlen pillanatokat élt át a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlath: egy keresztelőn csúszott le róla a szoknya. TV + Sztárok--Csobot Adél fürdőruhában mutatta meg, milyen nagy már a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-milyen-nagy-mar-a-pocakja.htmlFürdőruhában, egy balatoni vitorláson mutatta meg Csobot Adél, hogy mekkorát nőt a pocakjában második kisfia.TV + Sztárok--Ezt a tulajdonságot örökölte Harry herceg az édesanyjától, Diana hercegnétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-ezt-a-tulajdonsagot-orokolte-harry-herceg-az-edesanyjatol-diana-hercegnetol.htmlVégre kiderült, milyen nagy ajándékot kapott Harry herceg az édesanyjától: Elton John kotyogta ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.