Meghan Markle szeplőit tetováltatják magukra az emberek

szeplő Meghan Markle tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle megjelenését másolják az emberek: arcukat tetováltatják a hercegné miatt.

Meghan Markle természetes szépsége megindította az embereket, egyre többen szeretnének hasonlóan kinézni, mint ő. Már az esküvő előtt is elvarázsolt mindenkit a stílusával, megjelenését azonban az esküvő után még többen szeretnék lemásolni, és nem csak az öltözéke tetszik annyira a rajongóknak, hanem az arca is.

Mindenki Meghan Markle szeplőire pályázik "Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool "


Egy aranyos tulajdonságát próbálják „ellopni" az emberek, vagyis a szeplőit. Gabrielle Rainbow tetoválóművész elárulta, a királyi esküvő óta szinte egy perc szabadideje sincs, mert mindenki szeplőket akar.

Keresztelőn villantott a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlathhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-keresztelon-villantott-a-sved-kiralyno-unokaoccsenek-felesege-maline-sommerlath.htmlKellemetlen pillanatokat élt át a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlath: egy keresztelőn csúszott le róla a szoknya. TV + Sztárok--George Clooney és Amal Clonney titkokat árultak el kapcsolatukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-george-clooney-es-amal-clooney-titkokat-arultak-el-kapcsolatukrol.htmlAmal és George Clooney nem sokszor beszél kapcsolatukról, de néhány titkot szerencsére sikerült kikotyogniuk. Megható, mennyire összeillenek! TV + Sztárok--Szakértő elemezte Victoria és David Beckham gesztusaithttp://www.life.hu/sztarok/20180611--szakerto-elemezte-victoria-es-david-beckham-gesztusait-valas.htmlDavid és Victoria Beckham közösen jelent meg egy rendezvényen azután, hogy válásukról kezdtek el pletykálni. Egy szakember most kielemezte a pár gesztusait. TV + Sztárok--Ezt a tulajdonságot örökölte Harry herceg az édesanyjától, Diana hercegnétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-ezt-a-tulajdonsagot-orokolte-harry-herceg-az-edesanyjatol-diana-hercegnetol.htmlVégre kiderült, milyen nagy ajándékot kapott Harry herceg az édesanyjától: Elton John kotyogta ki. TV + Sztárok--Kiderült: itt tartotta álomesküvőjét Liptai Claudia és Pataki Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-kiderult-itt-tartotta-alomeskuvojet-liptai-claudia-es-pataki-adam.htmlA hétvégén férjhez ment Liptai Claudia. Az esküvő részleteit teljes titokban tartották, ügyeltek arra, hogy semmi se szivárogjon ki. A Blikk azonban mégis megtudta, hogy hol volt a lakodalom és azt is, milyen volt az díszítés. TV + SztárokOrigoCsobot Adél fürdőruhában mutatta meg, milyen nagy már a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-milyen-nagy-mar-a-pocakja.htmlFürdőruhában, egy balatoni vitorláson mutatta meg Csobot Adél, hogy mekkorát nőt a pocakjában második kisfia.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.