Polgár Peti paródiát készített a Volt Fesztivál himnuszáról

Majka Pápai Joci Curtis paródia VOLT Fesztivál Polgár Peti Himnusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csípős humorával senkit sem kímél Polgár Péter, aki most a VOLT Feszvitál himnuszáról készített paródiát. Úgy tűnik, nem tetszik neki, amit Majka, Curtis és Pápai Joci alkotott. 

A VOLT Fesztivál 2018-as himnuszát, az Irány Sporon! című számot Majka, Curtis és Pápai Joci készítették, azonban sokaknál nem aratott túl nagy tetszést. Így Polgár Péternél sem, aki paródiát is készített a számhoz.

"Ezt a szöveget gyorsan meg kellett úszni, hát letoltam jópár felest" - adja a dalszerzők szájába paródiájában a szöveget Polgár Péter.

Palvin Barbara cicit villantott elképesztően szexi fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-palvin-barbara-cicit-villantott-elkepesztoen-szexi-fotojan.htmlPalvin Barbi a világ egyik legkeresettebb modellje, közösségi oldalának 8 milliós követőtáborát pedig most egy igencsak szexi fotóval örvendeztette meg. TV + Sztárok--Vince Vaughn-t ittas vezetésen kapták a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-vince-vaughnt-ittas-vezetesen-kaptak-a-rendorok.htmlFeltehetően alkoholt fogyasztott, mielőtt autóba ült az amerikai színész, Vince Vaughn. Elkapták a rendőrök. TV + SztárokOrigoMeghan Markle szeplőit tetováltatják magukra az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-meghan-markle-szeploit-tetovaltatjak-magukra-az-emberek.htmlMeghan Markle megjelenését másolják az emberek: arcukat tetováltatják a hercegné miatt. TV + Sztárok--Visszavonul Madaras Norbert és Varga Dániel http://www.life.hu/sztarok/20180611-visszavonul-madaras-norbert-es-varga-daniel.htmlA kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó Madaras Norbert és az egyszeres ötkarikás győztes Varga Dániel bejelentette visszavonulását.TV + Sztárok--Eltemették Aviciithttp://www.life.hu/sztarok/20180611-eltemettek-aviciit-stockholm.htmlVasárnap a stockholmi Skogskyrkogardenben örök nyugalomra helyezték a tragikusan fiatalon elhunyt Aviciit. TV + Sztárok--Ősszel nyit Gáspár Bea lakáséttermehttp://www.life.hu/sztarok/20180611-osszel-nyit-gaspar-bea-lakasetterme-oromhir.htmlVáratlan hírt jelentett be közösségi oldalán Gáspár Bea: októberben lakáséttermet nyit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.