85 kilós harcsát fogtak ki hétvégén a Tisza-tóból: fotó

harcsa szörny horgászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas öröm érte azt a horgászt, aki hétvégén egy 85 kilós harcsát fogott ki a Tisza-tóból.

Óriási harcsákból nincs hiány a Tisza-tavon. Egy hatalmas 85 kilogrammos példányt csalt horogra Oláh Csaba június 9-én a délutáni órákban. Csorgós gumihalas peca közben a folyó Tiszafüredi és Örvényi szakaszát horgászta, amikor egy jó megérzés nyomán lecserélt csali meghozta szerencséjét. Hosszú, embert próbáló fárasztás után vehették kézbe párjával a hatalmasra nőtt 241 cm hosszú ragadozót. Csaba elmondása szerint élete legküzdelmesebb halfogása volt. Végül jól vizsgázott az erős, épített botos felszerelés, a 27-es fonott zsinór és természetesen az ügyes horgász is. Gratulálunk! - állt a Tisza-tavi Sporthorgász facebook oldalán.

Pintér Adrienn, Ada kék bikiniben mutatta meg hibátlan testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-pinter-adrienn-ada-kek-bikiniben-mutatta-meg-hibatlan-testet-foto.htmlPintér Adrienn simán letagadhatná, hogy két ikerfiú büszke édesanyja. Bikinis fotójától leesik az állad. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin dolgozni kezdett: irodai munkát végezhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-gaspar-evelin-dolgozni-kezdett-irodai-munkat-vegez.htmlGáspár Evelin főiskolára jár és dolgozik.TV + Sztárok--Karsai Zita, táncos bugyi nélküli szexi fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-karsai-zita-bugyi-nelkuli-szexi-fotot-posztolt.htmlKarsai Zita, táncos hosszú évek óta DJ Bobo vezető táncosaként járja a világot. Ezúttal elképesztően szexi képet posztolt. TV + SztárokOrigoHódi Pamela beperelte Berki Krisztiánt: Nati nevelése a téthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-hodi-pamela-beperelte-berki-krisztiant-nati-nevelese-a-tet.htmlHódi Pamela harcol kislánya, Natika elhelyezése miatt. Nem akarja, hogy fele-fele arányban neveljék a kislányt.TV + Sztárok--Hosszú Katinka megszólalt: szponzorának adott egy őszinte interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20180608-hosszu-katinka-megszolal-szponzoranak-adott-egy-oszinte-interjut.htmlHónapok óta várja a közönség, mikor ad interjú Hosszú Katinka. Ennek is eljött az ideje. TV + Sztárok--Kelemen Anna egy rugós késsel játszadozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-kelemen-anna-egy-rugos-kessel-jatszadozott-video.htmlKelemen Annát hasba szúrták: természetesen csak egy játék késsel szórakozott az egykori playmate, de a látvány ettől függetlenül durva.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.