Verebes István első felesége prostituált volt

"Forrás: Mokka " -
prostituált Verebes István első feleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes István saját könyvében vallott múltja pikáns részletéről. Kiderült, hogy első felesége prostituált volt. 

Verebes István nagyon szerette a nőket, nem véletlenül házasodott összesen négyszer. A legelső és egyben legrövidebb frigyről azonban nem tudni sokat, ám Tólig című könyvében ezúttal elárult néhány részletet a rendező. Kiderült, hogy egy prostituáltat vett feleségül, akit a kor ismert színésznője, Simonyi Magda mutatott be neki.

Verebes István mútjának pikáns részleteit tárta fel "Forrás: Mokka "

omoly menedzsere lett első házasságomnak.

Bors

Kelemen Anna dühöng: ellopták intim képeithttp://www.life.hu/sztarok/20180612-kelemen-anna-duhong-elloptak-intim-kepeit.htmlKelemen Anna kiakad: egy ismeretlen nő hirdeti magát meztelen fotóival. Az egykori playmate nem hagyja annyiban a dolgot.TV + Sztárok--Hódi Pamela beperelte Berki Krisztiánt: Nati nevelése a téthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-hodi-pamela-beperelte-berki-krisztiant-nati-nevelese-a-tet.htmlHódi Pamela harcol kislánya, Natika elhelyezése miatt. Nem akarja, hogy fele-fele arányban neveljék a kislányt.TV + Sztárok--Cinthya Dictator úgy néz ki legújabb fotóján, mint egy beteg kisfiúhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-cinthya-dictator-ugy-nez-ki-legujabb-fotojan-mint-egy-beteg-kisfiu.htmlCinthya Dictator legutóbbi fotója mellett nem tudunk szó nélkül elmenni: úgy fest, akár egy beteg, anorexiás kisfiú.TV + SztárokOrigoCelebek, akik extrém fóbiával küszködnek: Pamela Anderson és Nicole Kidman is retteghttp://www.life.hu/sztarok/20180611-celebek-akik-extrem-fobiaval-kuszkodnek-pamela-anderson-es-nicole-kidman-is-retteg.htmlSzinte nincs olyan ember, akinek ne lenne fóbiája, a legnagyobb sztárokat sem kerülte el hát a rettegés. A legkisebb állatoktól vagy különböző tárgyaktól töri ki a celebeket a frász, de jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül. Pamela Anderson és Nicole Kidman is küzdenek a félelmeikkel. TV + SztárokOrigoPolgár Peti paródiát készített a Volt Fesztivál himnuszárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-polgar-peti-parodiat-keszitett-a-volt-fesztival-himnuszarol.htmlCsípős humorával senkit sem kímél Polgár Péter, aki most a VOLT Feszvitál himnuszáról készített paródiát. Úgy tűnik, nem tetszik neki, amit Majka, Curtis és Pápai Joci alkotott. TV + Sztárok--Így házasodott össze Sydney van den Bosch Egerszegi Tamássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-igy-hazasodott-ossze-sydney-van-den-bosch-egerszegi-tamassal.htmlKimondta a boldogító igent Egerszegi Tamás focista és modell kedvese, Sydney van den Bosch. A menyasszony csodásan festett fehér ruhájában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.