Elveheti a bíróság Angelia Jolie-tól a gyerekeket

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dia Dipasupil -
Brad Pitt gyerekek család Angelina Jolie bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie az utóbbi hónapokban rendszerint akadályozta, hogy gyermekei találkozhassanak apjukkal, Brad Pittel. Ez azonban nem tetszett a bíróságnak és a színésznő most ultimátumot kapott.

Jelenleg is zajlik Angelina Jolie és Brad Pitt gyermekelhelyezési pere. Az elsődleges felügyeleti jog a színésznőt illeti, ugyanakkor úgy tűnik, eddig nem igazán tartotta be a szabályokat, mert gyakorlatilag eltiltotta gyermekeit az apjuktól. A bíróság döntése értelmében ezen sürgősen változtatnia kell, különben elvehetik tőle a gyerekeket – írja a DailyMail.

Angelina Jolie a gyerekeivel érkezik a First They Killed My Father című film New York-i premierjére Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dia Dipasupil

Jolie egyébként jelenleg Londonban forgatja új filmjét, a Demóna 2-t, és a korábbi hírekkel ellentétben mind a hat gyermekét magával vitte Angliába, így Pittnek különösen nehéz dolga van, ha szeretne velük találkozni.

A lap azt írja, a bíróság szerint jót tenne a gyerekeknek, ha rendszeresen találkozhatnának apjukkal. Ezentúl a színésznőnek gondoskodnia kell róla, hogy Pitt bármikor felhívhassa őket, ha szeretné, és lehetőséget kell biztosítani volt férjének arra is, hogy Londonban meglátogassa őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.