Ők lesznek az új országos kereskedelmi rádió műsorvezetői

Forrás: Retro Rádió -
műsorvezető csatorna rádiós Retro Rádió Dj Dominique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 15-én indul az új országos lefedettségű kereskedelmi rádió, a Retro Rádió.

A rádiózás elismert műsorvezetőivel országosan június 15-től lesz hallható a Retro Rádió. A zenei kínálatban megtalálhatóak lesznek a 60-as évektől a 90-es évekig bezárólag a legnépszerűbb külföldi és magyar előadók legnagyobb retro slágerei, a műsorvezetők pedig vendégül is látják azokat a népszerű hazai énekeseket és zenészlegendákat, akik dalaikkal meghatározták az elmúlt évtizedek zenei palettáját.

A több, mint másfél év után megszólaló országos kereskedelmi rádió az ország közel teljes területén fogható lesz.

Az országos kereskedelmi rádiók piacán évek óta tátongó űrt szünteti meg a Retro Rádió elindulása. A kutatások azt a sejtésemet igazolták, hogy Magyarország felnőtt lakosságának túlnyomó része a retro zenei irányzatot kedveli" - nyilatkozta Bakai Mátyás, az országos vételkörzetű kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkező Hold Reklám Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Indul az új országos kereskedelmi csatorna Forrás: Retro Rádió

Az országos kereskedelmi csatorna reggeli műsorát az összeszokott és népszerű páros, Hudák Anita és Hepi Endre vezeti, őket délelőtt 10.00 órától a szintén tapasztalt rádiós, Leirer Tímea követi a mikrofon mögött. Hétfőtől péntekig délután 16.00 és 21.00 óra között Dénes Tamás veszi át a mikrofont, kívánságműsorral és aktuális információkkal, programajánlókkal várja a hallgatókat. A retro műfaj hazai helytartója, Várkonyi Attila – DJ Dominique - hétköznap esténként 21 órától a Sztársáv című műsorában a legnagyobb hazai közéleti sztárokat látja vendégül. Péntek és szombat esténként a Retro Party-ban az elmúlt évtizedek legnépszerűbb disco lemezeit pörgeti, vasárnaponként pedig 10.00-től négy órán át a legendássá vált beszélgetős műsorával, a Sztársáv Extrával jelentkezik. A hétvégén vasárnap délutánonként Klamancsek Krisztián tolmácsolásában egy speciális retro slágerlistát hallhatnak a hallgatók, ahol legendás évek legendás zenéi, köztük igazi zenei ritkaságok csendülnek fel. A késői órákban Nyerges Izabella szórakoztatja az éjszakai rádiózókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.