A luxusfeleségek választottak a botox és a mimika között

mimika Smaltig Dalma botox Köllő Babett Yvonne Dederick Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplői, Köllő Babett, Yvonne Dederick és Smaltig Dalma kényes kérdésekre válaszoltak. Az is felmerült, hogy mi a fontosabb, a feszes bőr vagy a mimika. 

Nem először fordul elő, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplői kényes kérdésekre válaszolnak. Most Smaltig Dalma, Yvonne Dederick és Köllő Babett voltak soron, akiknek azt is meg kellett válaszolniuk, hogy a feszes bőr vagy a mimika a fontosabb? A kérdéssel utalva természetesen azokra a szépészeti beavatkozásokra, amelyeket a műsorban vagy a műsoron kívül végeztettek el magukon a luxusfeleségek.

Köllő Babett már szállóigévé vált mondatát adta válaszként: "Botoxot mindenkinek". Így ő egyértelműen letette a voksát. Yvonne Dederick egyértelműen a mimikára szavazott, Smaltig Dalma viszont csak egy grimasszal válaszolt, amivel akár azt is kifejezhette, hogy neki még megy a mimika a botoxkezelés ellenére. De akár arra is utalhatott, hogy még feszesebb arcbőrre vágyik.

Emily Ratajkowski fürdőruhában mutatta meg fenekét hátulról: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-emily-ratajkowski-furdoruhaban-mutatta-meg-feneket-hatulrol-foto.htmlEmily Ratajkowski nem vetkőzött ki önmagából, ismét megmutatta, mennyire szexi. Természetesen egy dögös fürdőruhában, hátulról. TV + SztárokOrigoVisszaéltek Kudlik Júlia nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-visszaeltek-kudlik-julia-nevevel-facebook.htmlVisszaéltek Kudlik Júlia nevével: ellopták a személyiségét, álprofilt készítettek róla a Facebookon. TV + SztárokOrigoCourteney Cox, a Jóbarátok sztárja 54 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20180615-courteney-cox-a-jobaratok-sztarja-54-eves.htmlMilliók rajongtak világszerte a Jóbarátok című sorozatért, amelyet Magyarországon is vetítettek. A sorozat Monicája, Courteney Cox pénteken ünnepli 54. születésnapját. TV + Sztárok--Elárulta, mikor szeretne gyermeket Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20180615-elarulta-mikor-szeretne-gyermeket-kiraly-linda.htmlKirály Linda munkájáról, gyermekkoráról beszélt Joshi Bharat műsorában, és azt is elárulta, hogy mikor szeretne gyermeket. TV + SztárokOrigoCicciolina csalási ügybe keveredett: zárolták életjáradékáthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-cicciolina-csalasi-ugybe-keveredett-zaroltak-eletjaradekat.htmlCicciolina az egykori parlamenti képviselőknek járó életjáradékát zárolták egy ingatlannal kapcsolatos adóssági ügy miatt. Staller Ilona azonban azt állítja, ő nem tartozik semmivel. TV + Sztárok--Kylie Minogue még Vilmos herceget is levette a lábáról: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kylie-minogue-meg-vilmos-herceget-is-levette-a-labarol-foto.htmlKylie Minogue és Vilmos herceg a Buckingham-palotában találkozott egymással. Az eseményről fotók is készültek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.