Baukó Éva: „Én a nép gyermeke vagyok”

per Baukó Éva botrány Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva a közösségi oldalán akadt ki. Kijelentette, hogy ő a nép gyermeke és mindig önmaga marad.

Baukó Éva kiakadt: azt állítja, magánbeszélgetés során elhangzott szavait engedély nélkül közölte cikkében a Bors azután, hogy napvilágot látott a hír, miszerint mecénása, H. Tamás öngyilkos lett. Az egykori valóságshow sztár amellett, hogy perrel fenyegette meg az újságírót, még egy másik terjedelmes jegyezést is kitett a közösségi oldalára, amelyben közli, vele nem szórakozhat senki.

Úgy fogalmaz, hogy ő a nép gyermeke, és a tévécsatornáknak csak azért nem kell, mert túl őszinte, nagy a szája, és nem lesz soha megalkuvó. Bejegyzésében egyértelmű utalást tesz Berki Krisztiánra és celebtársait is kritizálja.

Mádai Vivien helyett Stohl Luca lesz a Ninja Warrior műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180615-madai-vivien-helyett-stohl-luca-lesz-a-ninja-warrior-musorvezetoje-tv2.htmlA TV2 lecserélte Mádai Vivient, helyét Stohl Luca veszi át a Ninja Warriorban. TV + Sztárok--Kasza Tibi kiakadt Cseke Katinkárahttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kasza-tibi-kiakadt-cseke-katinkara-penzt-vagy-eveket.htmlKasza Tibi többször is figyelmeztette Cseke Katinkát a TV2 műsorában, mindhiába... TV + SztárokOrigoTóth Gabi bugyiban takarít otthon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-toth-gabi-bugyiban-takarit-otthon-foto.htmlTóth Gabi megmutatta, nyáron hogyan szokott takarítani otthon: egy szál bugyiban. TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége állítja, férje két éve nem iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-oszter-sandor-felesege-allitja-ferje-ket-eve-nem-iszik.htmlFelmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak. TV + Sztárok--Bódi Sylvi tangás fürdőruhában csutakolja az elefántot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-bodi-sylvi-tangas-furdoruhaban-csutakolja-az-elefantot-foto.htmlBódi Sylvi szörfös munkája miatt folyamatosan járja a világot. Jelenleg Nepálban tartózkodik, ahonnan számtalan fotót mutatott már követőinek. Egy kép mellett azonban nem tudunk szó nélkül elmenni. TV + Sztárok--Csősz Bogi elárulta, mennyit ér a legdrágább ingatlanukhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-csosz-bogi-elarulta-mennyit-er-a-legdragabb-ingatlanuk.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplő egy kisbeszélőshowban mesélte magánéletükről és egymás közötti vitáikat is próbálták rendezni. Csősz Bogi elárulta, mennyit ér a legdrágább házuk, valamint azt is, hogy hány autójuk van. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.