Sztárok, akik nem villognak a közösségi oldalakon: Jennifer Lawrence és Mila Kunis sem regisztrált

Jennifer Lawrence Mila Kunis közösségi oldalak Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami nincs fent a közösségi oldalakon, meg sem történt: gyakran gondolhatják így az emberek, hiszen manapság minden a megosztásról szól. Civileket és ismert embereket is beszippantott a lájkok és megosztások száma, ennek ellenére vannak olyan hírességek, akik ellen tudtak állni a közösségi oldalak csábításának, és nemet mondtak az állandó online jelenlétre: sem Jennifer Lawrence, sem Mila Kunis nem osztogat fotókat magáról az interneten.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence Forrás: Getty Images

Bár a színésznő már beleszületett az internet világába, ő mégsem használja a közösségi oldalakat, de még az e-mailt is elutasítja, az internetet pedig úgy, ahogy van, megveti. Az Amerikában oly népszerű Twittert sem díjazza, legalábbis néhány évvel ezelőtt még ez volt a véleménye. „Ha valaha látsz a Facebookon, Instagramon, vagy Twitteren, az biztos, hogy nem én vagyok, mert én megvetem az internetet" – mondta J-Law.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe Forrás: AFP/Dominique Faget

A szemünk előtt nőtt fel a Harry Pottert alakító színész, ám ő is úgy döntött, hogy a filmeken kívüli életét megtartja magának. „Nincs sem Twitterem, sem Facebookom. Úgy gondolom, hogy így sokkal könnyebb, mert ha felmész a Twitterre, és minden percben megosztod, hogy mit csinálsz, nem fognak komolyan venni, mikor arra kéred őket, tartsák tiszteletben a magánéletedet" – mondta Daniel.

Mila Kunis

Mila Kunis Forrás: Getty Images

Mila Kunis sem szeretné kiteregetni az egész életét, a privát szférájához nem enged hozzáférést a rajongóknak. „Amit teszek, és aki vagyok az két különböző dolog, és mindig fontosnak tartottam, hogy ezeket a dolgokat elkülönítsem. Nem akarom, hogy az emberek azt higgyék, annyira ismernek, hogy eljöhetnek a házamba meghívás nélkül. Biztonsági okokból a social media jelenlét nem éri meg. Inkább megtartom magamnak az életem" – mondta a színésznő.

Mary-Kate és Ashley Olsen

Mary-Kate és Ashley Olsen Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Frazer Harrison

Az ikrek egészen kiskoruktól fogva szerepeltek reklámokban, filmekben, szinte az egész gyermekkorukat végigkövethették a nézők. Nem csoda, ha ennyi kitárulkozás számukra bőven elég volt. Felnőttként már távol tartják magukat a nyilvánosságtól, amennyire lehet. „Egész életünkben arra törekedtünk, hogy ne adjuk meg ezt a hozzáférést az embereknek, szóval regisztrálni a Twitterre ellentmondana mindennek, amit tettünk" – mondta Mary-Kate.

Keira Knightley

Keira Knightley Forrás: AFP/Mark Ralston

Keira egy ideig jelen volt a Twitteren, de 2012-ben úgy döntött, neki ebből ennyi elég volt. Azóta egyáltalán nem tett közzé semmit a közösségi oldalakon, mivel úgy döntött, nem akar részt venni a népszerűségi versenyben. „Kicsit úgy éreztem, mintha a játszótéren lennék" – ezzel indokolta Keira a döntését.

Baukó Éva: „Én a nép gyermeke vagyok”http://www.life.hu/sztarok/20180615-bauko-eva-en-a-nep-gyermeke-vagyok.htmlBaukó Éva a közösségi oldalán akadt ki. Kijelentette, hogy ő a nép gyermeke és mindig önmaga marad. TV + Sztárok--Kiderült, hogy szólítja Meghan Markle a királynőthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kiderult-hogy-szolitja-meghan-markle-a-kiralynot.htmlNemrégiben házasodott be az angol királyi családba az amerikai színésznő, Meghan Markle, a legfrissebb fotók szerint pedig már egyre bennsőségesebb kapcsolatot ápol II. Erzsébet királynővel. Most pedig az is kiderült, hogyan szólítja a királynőt a hercegné. TV + Sztárok--Mádai Vivien helyett Stohl Luca lesz a Ninja Warrior műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180615-madai-vivien-helyett-stohl-luca-lesz-a-ninja-warrior-musorvezetoje-tv2.htmlA TV2 lecserélte Mádai Vivient, helyét Stohl Luca veszi át a Ninja Warriorban. TV + Sztárok--Tóth Gabi bugyiban takarít otthon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-toth-gabi-bugyiban-takarit-otthon-foto.htmlTóth Gabi megmutatta, nyáron hogyan szokott takarítani otthon: egy szál bugyiban. TV + SztárokOrigoKasza Tibi kiakadt Cseke Katinkárahttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kasza-tibi-kiakadt-cseke-katinkara-penzt-vagy-eveket.htmlKasza Tibi többször is figyelmeztette Cseke Katinkát a TV2 műsorában, mindhiába... TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi megmutatta szülés utáni alakját fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-szabo-zsofi-megmutatta-szules-utani-alakjat-furdoruhaban.htmlElőször vitte strandra kisfiát, Mendelt Szabó Zsófi. A pancsolás közben pedig megmutatta, hogy szülés után is nagyszerűen néz ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.