15 éve, 58 évesen halt meg Knézy Jenő

Forrás: Youtube -
Knézy Jenő rák sportriporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Knézy Jenő sportriporter csupán 58 éves volt, amikor gyomorrákban elhunyt. Lánya, Bea az édesapja halálának 15. évfordulója alkalmából a Best magazinnak adott interjút. 

A legvégsőkig reménykedett a gyógyulásában Knézy Jenő, még akkor is, amikor az orvosok már tudták, nincs remény. Először a közeli családtagjaival közölték a rossz hírt, amit a sportriporter felesége képtelen volt elmondani férjének, ezért lánya tette meg. Bea így emlékszik vissza:

"Nekem kellett megmondanom az édesapámnak, hogy menthetetlen. Emlékszem, édesapám az újabb és újabb vizsgálatokat követően többször is reménykedve kérdezte, hogy mi van az eredményekkel, mert neki semmit nem mondanak az orvosok. Itt van előttem a pillanat, amikor nekem és anyunak elmondta a doki, hogy maximum három hónapja van hátra apunak. Az ilyesmit felfogni, feldolgozni szinte lehetetlen" - nyilatkozta a Bestnek Bea.

Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.