Palvin Barbi megmutatta, hogyan készülnek a szexi fotói

fotó kulissza Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbiról rengeteg szexi képet láthattunk már, arról azonban egyet sem, hogy hogyan is készülnek ezek a felvételek. Most betekintést engedett Barbi a kulisszák mögé.

Különleges fotókat mutatott rajongóinak Palvin Barbi. A megszokott szexi képek mellett arról is tett közzé felvételeket, hogy hogyan is zajlik egy fotózás. A végeredményt már nagyon sokszor láthattuk, de izgalmas, hogy végre a folyamatba is bepillanthatunk. Persze Barbi rajongói is értékelték a fotókat.

A fürdőkádból posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180617-a-furdokadbol-posztolt-toth-vera-enekesnuo.htmlZabálnivalóan édesek Tóth Vera kutyái. Gazdijukat, a fotó tanúsága szerint a kádig is elkísérik, és esedező tekintettel néznek rá. Vera képest is posztolt a fürdőkádból. TV + SztárokOrigoIlyen friss és ropogós volt Heidi Klum meztelen teste körülbelül 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-ilyen-friss-es-ropogos-volt-heidi-klum-meztelen-teste-korulbelul-20-evvel-ezelott.htmlHeidi Klum mindig szívesen mutatja meg testét, nem riad vissza a meztelenkedéstől még most, 45 évesen sem. Egy körülbelül 20 évvel ezelőtti fotón mutatta meg, hogy mindig tökéletes formában volt.TV + Sztárok--Megváltozott a teste: Vajna Timi vékonyabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20180616-megvaltozott-a-teste-vajna-timi-vekonyabb-mint-valaha.htmlVajna Timi friss fehérneműs fotót posztolt, és vékonyabbnak látszik, mint valaha is volt. Kilátszanak a bordái.TV + SztárokOrigoGörög Zitának nem csak a pocakja gömbölyödik: bikiniben mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180616-gorog-zitanak-nem-csak-a-pocakja-gombolyodik-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlGörög Zita az olasz tengerparton nyaral, onnan posztolt bikinis fotót. Azt írja, nem volt könnyű idén bikinit szereznie, mert mindenhol gömbölyödik.TV + SztárokOrigoLekapcsolták a rendőrök a Viszkist: megint törvényt szegetthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-lekapcsoltak-a-rendorok-a-viszkist-megint-torvenyt-szegett.htmlIttas vezetésért bevonták Ambrus Attila jogosítványát - írja a Blikk. A Viszkis nem is tagadta a lap értesüléseit, elmondta, hogy a múlt hétvégén állították meg a rendőrök vidéken, megszondáztatták és azonnal el is vették a vezető enegedélyét.TV + Sztárok--A luxusfeleségek választottak a botox és a mimika közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-a-luxusfelesegek-valasztottak-a-botox-es-a-mimika-kozott.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői, Köllő Babett, Yvonne Dederick és Smaltig Dalma kényes kérdésekre válaszoltak. Az is felmerült, hogy mi a fontosabb, a feszes bőr vagy a mimika. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.