Gesztesi Károly válaszolt Liptai Claudia apák napi köszöntésére

2018.06.19. 08:43

Liptai Claudia apák napja alkalmából Pataki Ádám mellett Gesztesi Károlyt is felköszöntötte. A színész pedig reagált volt felesége szavaira. 

Liptai Claudia apák napja alkalmából az Instagram-oldalán emlékezett meg két férfiról is. Az egyik természetesen Pataki Ádám, akivel nemrég házasodtak össze, és másfél évvel ezelőtt született meg a közös fiuk. A másik pedig Panka édesapja, Gesztesi Károly. Claudia őt is köszöntötte apák napja alkalmából, egy a közös lányukról készült fotómontázzsal. "Itt az én másik gyöngyszemem. Aki édesapjának szintén örökké hálás leszek. Boldog Apák napját" - írta a képhez Clau.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Mivel Gesztesi Károlynak nincs Instagram-oldala, ő nem láthatta volt felesége posztját, ám a Bors felkereste, tőlük értesült Claudia szép szavairól. A lap szerint nagyon meghatódott a színész. "Köszönöm szépen, jólesik! Mindig is jól tudtuk, hogy Claudia fantasztikus ember!" - mondta Gesztesi Károly.

Így ünnepelték a magyar sztárok az apák napját
Az apák is megérdemlik, hogy legyen egy nap, ami róluk szól, és a 20. század eleje óta szerencsére van is. Június harmadik vasárnapján a borostás hősöket ünnepeljük, amiről természetesen a hazai sztárok sem felejtkeztek el. Nézd meg, ők hogyan ünnepelték ez a napot!

 

Liptai ClaudiaGesztesi Károlyválaszköszöntésapák napja