A 26 évvel idősebb férfival élő Koholák Alexandráról azt hiszik, agymosáson ment át

Forrás: TV2/Mokka -
agymosás spiritualitás Koholák Alexandra idősebb férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető egy 26 évvel idősebb, ötgyermekes férfiban talált rá az igazira, aki megismertette őt a spiritualitás szépségeivel. Sokan viszont azt hiszik, Koholák Alexandra agymosáson ment keresztül.

Koholák Alexandra 26 évvel idősebb párja által talált rá a spiritualitásra, hisz abban, hogy van egy magasztosabb célja az ő földi létezésének. „Nagyon sokan mondták azt, hogy biztos valami agymosáson mentem keresztül, pedig ez nem így van" – árulta el a Mokkában Alexandra, aki a spiritualitásban mindenre megtalálta a magyarázatot, és ezt szerelmének köszönheti.

Koholák Alexandra és 26 évvel idősebb párja Forrás: TV2/Mokka

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Koholák Alexandra gyakori fejfájása miatt fordult Balázshoz, aki spirituális gyógyítóként tevékenykedik. Így ismerkedtek meg egymással, és azóta, hogy a műsorvezető betette lábát a férfi rendelőjébe, szinte el sem engedték egymás kezét. Balázsnak öt gyermeke van, és négy évvel ezelőtt vesztette el a feleségét, de Alexandra és a férfi is úgy érzik, hogy a halott asszony lelke Alexában él tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.