Sandra Bullock is félt Harvey Weinsteintől

Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon -
Sandra Bullock félelem metoo Harvey Weinstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock is megszólalt a zaklatási ügyekkel kapcsolatban. Elárulta, hogy ő is rettegett Harvey Weinsteintől, habár neki másvalakivel volt zűrös ügye.

Sandra Bullockhoz is eljutottak annak idején Harvey Weinstein tettei, de a színésznőt szerencsére elkerülte a rendező, ettől azonban még tartott a mogultól a világsztár. „Én is hallottam Harvey Weinstein ügyeiről, és féltem is tőle" – mondta a Sunday Times interjújában Sandra Bullock, akinek más nagyhatalmú férfival volt összetűzése.

Sandra Bullock is hallott Harvey Weinstein gaztetteiről Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Próbáltam humorral elütni a dolgot, de nem működött.

Csak azt hallottam, amiről Harvey szerette volna, ha értesülnek az emberek"

Harvey áldozatai nem feküdtek le a rendezővel, ezt csupán a mogul szerette volna mindenkivel elhitetni.

A színésznő bátornak nevezte azokat a nőket, akik kiálltak a mogul ellen.

Nicki Minaj megmutatta, hogyan twerkel a medencében: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-nicki-minaj-megmutatta-hogyan-twerkel-a-medenceben-video.htmlNicki Minaj közösségi oldalára feltöltött videójában egy medencében twerkel. TV + Sztárok--Zoltán Erika testhezálló nadrágban pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-zoltan-erika-testhezallo-nadragban-pozolt.htmlTesthezálló fekete nadrágban pózolt Zoltán Erika egy nemrégiben közösségi oldalára feltöltött fotóján. Az 56 éves énekesnőnek még mindig csodás alakja van. TV + SztárokOrigoKhloe Kardashian őszintén beszél majd arról, hogy férje megcsalta őthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-khloe-kardashian-oszinten-beszel-majd-arrol-hogy-ferje-megcsalta-ot.htmlAzt már régóta tudni, hogy Khloe Kardashiant megcsalta gyermekének édesapja, Tristan Thompson, miután ez kiderült a valóságshow-celeb visszavonultan élt. Most azonban arra készül, hogy kitálaljon magánéletéről. TV + Sztárok--A 26 évvel idősebb férfival élő Koholák Alexandráról azt hiszik, agymosáson ment áthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-a-26-evvel-idosebb-ferfival-elo-koholak-alexandrarol-azt-hiszik-agymosason-ment-at.htmlA műsorvezető egy 26 évvel idősebb, ötgyermekes férfiban talált rá az igazira, aki megismertette őt a spiritualitás szépségeivel. Sokan viszont azt hiszik, Koholák Alexandra agymosáson ment keresztül. TV + SztárokOrigoHamarosan megkeresztelik a kis Lajos hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20180620-hamarosan-megkeresztelik-lajos-herceget.htmlJúlius 9-én keresztelik meg Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekét, Lajos herceget. TV + Sztárok--Letartóztatták Farrah Abrahamet, mert megvert egy biztonsági őrthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-letartoztattak-farrah-abrahamet-mert-megvert-egy-biztonsagi-ort.htmlMegverte a hotel biztonsági őrét Farrah Abraham, akit a rendőrség le is tartóztatott tette után. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.