Nem akart temetést Paudits Béla a végrendelete szerint

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
temetés színész Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story magazin úgy tudja, megdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Paudits Béla. 

"Nem akarok nagy temetést, sőt semmilyen temetést nem akarok... Aki szeret, őrizzen meg a szívében, de senki ne tolongjon a koporsóm mellett egy könnycseppet morzsolgatva, ha soha nem szánt, amíg életben voltam. Azt akarom, hogy a testemet egy olyan jeltelen tömegsírba dobják, mint azokét, akik névtelenül haltak meg... Aki pedig emlékezni akar, emlékezzen" - olvasható állítólag a végakaratban.

Paudits Béla kívánsága azonban nem válik valóra. Ahogy megírtuk, a Madách Színház saját halottjának tekinti a művészt, és a Farkasréti temető Makovecz-ravatalozójában június 28-án 9.45-kor tarják a búcsúztatót.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Ezért ment tönkre Hajdú Péter házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ezert-ment-tonkre-hajdu-peter-hazassaga-sarka-kataval-anita-storyja.htmlAhogy már megírtuk, Hajdú Péter Ábel Anitának az Anita Storyjában mesélt családról, házasságról. A tévés arra is kitért, miért mehetett tönkre kapcsolata Sarka Katával. TV + SztárokOrigoJakupcsek Gabriella a Facebook-oldalán mutatta meg kislánya, Emma édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-jakupcsek-gabriella-a-facebookoldalan-mutatta-meg-kislanya-emma-edesapjat-kliegl-adam-operatort.htmlA neves operatőr, Kliegl Ádám és Jakupcsek Gabriella 19 éve egy pár, 2008-ban pedig megszületett közös gyermekük, Emma Róza. A férfit azonban ritkán látjuk, ám most a tévés fotót posztolt róla. TV + Sztárok--Bugyi nélkül pózol a Rolling Stone címlapján a terhes Cardi B (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180617-bugyi-nelkul-pozol-a-rolling-stone-juliusi-cimlapjan-a-terhes-cardi-b.htmlKiszivárgott az internetre a Rolling Stone magazin júliusi címlapfotója. A kép meghökkentőre sikeredett. TV + SztárokOrigo15 éve, 58 évesen halt meg Knézy Jenőhttp://www.life.hu/sztarok/20180617-15-eve-58-evesen-halt-meg-knezy-jeno-sportriporter.htmlKnézy Jenő sportriporter csupán 58 éves volt, amikor gyomorrákban elhunyt. Lánya, Bea az édesapja halálának 15. évfordulója alkalmából a Best magazinnak adott interjút. TV + Sztárok--Berki kislánya elfogadta Mazsit, barátnők lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-berki-krisztian-kislanya-nati-elfogadta-mazsit-baratnok-lettek.htmlAhogy már megírtuk, Berki Krisztián és kedvese, Mazsi mielőbb össze szeretnék kötni hivatalosan is az életüket, és mihamarabb közös babát is szeretnének. Azt azonban tudni, hogy Krisztián imádja kislányát, Natit. Most az is kiderül, hogy milyen gyermeke és Mazsi viszonya. TV + Sztárok--Az Instagramon bölcselkedik Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-a-instagramon-bolcselkedik-gaspar-gyozo-gyozike.htmlGyőzike nagyon aktív a közösségi oldalain, és időről időre megosztja gondolatait köcetőivel. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.