házasság párkapcsolat Izrael szerelem Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy a vegán konyha szerelmese, Steiner Kristóf másodszorra is megházasodik. Egybekelnek szerelmével, Nimroddal. 

Steiner Kristóf közös képet töltött fel Instagram-oldalára szerelmével, Nimroddal. A fotóhoz írt hashtagekből kiderül, hogy a vegán konyha szerelmese és kedvese összeházasodik. Steiner előző házassága 9 évig tartott, úgy tűnik, most ismét rátalált a boldogság és kész összekötni az életét Nimroddal.

A képhez azt is odaírta, mielőtt megismerte Nimrod Dagant, nem tudta, mi a szerelem.

Király L. Norbi sofőrnek állt: nem tud megélni az éneklésbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-kiraly-l-norbi-sofornek-allt-nem-tud-megelni-az-eneklesbol.htmlKirály L. Norbi az X-Faktor után tele volt felkérésekkel, ám szép lassan egyre kevesebbszer hívták fellépni. Ma már nem tud megélni az éneklésből, és kisfia tartásdíját sem tudja fizetni, ezért más munka után kellett néznie. TV + SztárokOrigoRajongók fogtak össze Paudits Béla árván maradt macskájáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-rajongok-fogtak-ossze-paudits-bela-arvan-maradt-macskajaert-allateledel.htmlMagányosan nyávog Paudits Béla házának udvarán a művész macskája. A vörös bundájú háziállatért most a rajongók fogtak össze. TV + Sztárok--Ezért ment tönkre Hajdú Péter házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ezert-ment-tonkre-hajdu-peter-hazassaga-sarka-kataval-anita-storyja.htmlAhogy már megírtuk, Hajdú Péter Ábel Anitának az Anita Storyjában mesélt családról, házasságról. A tévés arra is kitért, miért mehetett tönkre kapcsolata Sarka Katával. TV + SztárokOrigoHarry herceg előtt kezdtek el flörtölni Meghan Markle-lel: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-harry-herceg-elott-kezdtek-el-flortolni-meghan-marklelel-fotok.htmlHarry herceg jelenlétében kezdett el Meghan Markle-lel flörtölni az ascoti derbin győztes zsoké. TV + Sztárok--Havas Henrik leállíttatta a forgatást, miután a zaklatási botrányairól kérdezte Péterfi Judithttp://www.life.hu/sztarok/20180621-havas-henrik-leallittatta-a-forgatast-miutan-a-zaklatasi-botranyairol-kerdezte-peterfi-judit.htmlHavas Hernik állítólag leállíttatta a Privátszféra című mosr forgatását, miután a műsorvezető, Péterfi Judot a zaklatási botrányairól kérdezte. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHajdú Péter csak erős házassági szerződéssel nősülne újrahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-hajdu-peter-csak-eros-hazassagi-szerzodessel-nosulne-ujra.htmlNehéz két év van Hajdú Péter mögött, de a szakmai kudarcok nem viselték meg annyira, mint családjának felbomlása. Szeretne még igazi családban élni, és egy újabb gyerektől sem zárkózik el, de csak házassági szerződéssel nősülne újra. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.