Titokban házasodott Kozsó

Forrás: Polyák Attila/Origo -
házasság szerelem turné vallomás Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozsó most először mesélt arról, hogy egyszer összeházasodott egy amerikai turnéján megismert lánnyal.

Kozsó néhány éve épp Amerikában adott koncertet, amikor az egyik turnéján első látásra beleszeretett egy fiatal lányba.

Fellépés után, ahogy az lenni szokott, a VIP-szekcióban osztogattam autogramot a helyi magyaroknak és külföldieknek. Türelmesen kivárta a sort, és amikor végre odajutott hozzám, egyszerűen csak átölelt, megpuszilt" – árulta el a Story magazinnak.

Kozsó Amerikában nősült Forrás: Polyák Attila/Origo

Az énekes elmesélte, hogy az első éjszakát végigbeszélgették és onnantól kezdve gyakorlatilag minden percet együtt töltöttek. Gyorsan össze is házasodtak, ám egy idő után rá kellett jönniük, Kozsó turnéi, utazásai és egyéb elfoglaltságai miatt szinte alig tudnak együtt lenni, így pedig nincs értelme egy kapcsolatnak. Pár hét múlva közösen eldöntötték, véget vetnek a házasságnak.

Ugyanolyan tiszteletet és szeretet éreztünk egymás iránt, mint a megismerkedésünk pillanatában, és ugyanolyan szenvedélyesen öleltük át egymást. Egy különbség volt, hogy ez már az elválásról szólt, de azóta sem szakadtunk el egymástól, Samantha néha rám csörög és én is hívom őt" – mesélte Kozsó, aki ezt követően egy rövid időre még összejött volt barátnőjével, Keirával, de később annak a kapcsolatnak is szakítás lett a vége. Az énekesre másféle éve talált rá újra a boldogság, de szerelmét egyelőre rejtegeti a nyilvánosság elől.

Jakupcsek Gabriella a Facebook-oldalán mutatta meg kislánya, Emma édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-jakupcsek-gabriella-a-facebookoldalan-mutatta-meg-kislanya-emma-edesapjat-kliegl-adam-operatort.htmlA neves operatőr, Kliegl Ádám és Jakupcsek Gabriella 19 éve egy pár, 2008-ban pedig megszületett közös gyermekük, Emma Róza. A férfit azonban ritkán látjuk, ám most a tévés fotót posztolt róla. TV + Sztárok--Bocskor Bíborka idomait csak a haja takarja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-bocskor-biborka-idomait-csak-a-haja-takarja-foto.htmlBocskor Bíborka különc fotót posztolt Instagram-oldalára. Teljesen meztelen az énekesnő, intim részeit pedig a haja takarja el. TV + Sztárok--Profilozza VV Fanni gyilkosát az FBIhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-profilozza-vv-fanni-gyilkosat-az-fbi-kozeppontba-helyezik-a-gyanusitott-szemelyiseget.htmlAhogy írtunk is róla, VV Fanni gyilkossági ügyében nemrég FBI-osok is nyomoztak. A vizsgálatról a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József beszélt a Music FM Önindító című reggeli műsorában tegnap. A védő szerint az amerikaiak kedvenc módszerüket, a viselkedéselemzést alkalmazták B. Lászlónál is.TV + Sztárok--Imádják a kommentelők Csobot Adélt: friss fotó a kismamárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-imadjak-a-kommentelok-csobot-adelt-friss-foto-a-kismamarol.htmlTöbb mint 25 ezren lájkolták Csobot Adél legutóbbi fotóját az Instagramon. Az énekesnőt mindig is imádták követői, de amióta újra várandós, talán még jobban odavannak érte. TV + Sztárok--Playboy-modellbe szerelmes Györgyi Krisztián pókermilliomoshttp://www.life.hu/sztarok/20180621-playboymodellbe-szerelmes-gyorgyi-krisztian-pokermilliomos-fotot-tett-kozze.htmlMegváltozott Györgyi Krisztián élete, amióta milliomosként tért haza Monte Carlóból. TV + SztárokOrigoKabát Peti menyasszonya, Róka Adrienne a medencében szexiskedik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-kabat-peti-menyasszonya-roka-adrienne-a-medenceben-szexiskedik-foto.htmlMerész fotót tett közzé közösségi oldalán Kabát Peti menyasszonya, Róka Adrienne. Úgy tűnik, mintha meztelenül pancsolna a medencében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.